Connect with us

technokrata

Kedvezőbb áron hívható a Pannon vezetékes telefonról

Kütyük

Kedvezőbb áron hívható a Pannon vezetékes telefonról

2003. október 1-től a vezetékes hálózatokból kedvezőbb áron, napközben 3,75 Ft-tal olcsóbban hívhatók a Pannon GSM előfizetői.

A tarifacsökkentésre azért nyílt mód, mert a Pannon GSM csökkentette végződtetési díjait, és ezt a díjcsökkentést a vonatkozó jogszabályok alapján a vezetékes társzolgáltatók kötelesek érvényesíteni ügyfeleik felé a hívás díjában.

Egy telefonos hívás ára az indítási és végződtetési díjból épül fel (ha a hívás kettőnél több szolgáltatón halad keresztül, akkor hozzáadódik a transzfer díja is). A végződtetési díjat a hívott fél szolgáltatója számlázza ki a hívó fél szolgáltatójának. Az indítási díjat a hívó fél szolgáltatója érvényesíti a fogyasztó felé. A fogyasztó számláján megjelenő hívásdíj tehát az indítási és végződtetési díj öszege. A szolgáltatókat jogszabály kötelezi arra, hogy amennyiben egyikük csökkenti végződtetési díját, azt a többieknek is érvényesíteni kell ügyfeleik felé, így egy adott szolgáltató által biztosított díjcsökkentést nem egy másik szolgáltató realizál haszonként, hanem az ügyfél.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp