Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új kamerás Siemens mobilok 0 Ft ˝kezdő részlettel˝ a Westelnél

Kütyük

Új kamerás Siemens mobilok 0 Ft ˝kezdő részlettel˝ a Westelnél

Október 1-től két új, kamerás mobiltelefonnal, a Siemens ST55-tel és az MC60-nal bővül a Westel készülékválasztéka, ráadásul a legújabb készülékek havidíjas előfizetéssel kezdő részlet befizetése nélkül, 12 havi kamatmentes részletfizetéssel vásárolhatók meg.

A Siemens ST55 multimédiás mobil kizárólag a Westel üzleteiben és partnereinél kapható majd.

A Westel tavalyi MMS világpremierjét követően a multimédiás üzenetküldés szolgáltatás elterjedését az egyre nagyobb számban piacra kerülő színes kijelzős, MMS küldésére alkalmas mobiltelefonok megjelenése ösztönzi. Alig másfél év alatt az értékesített készülékeken belül jelentősen nőtt a beépített kamerával üzletekbe kerülő telefonok aránya (a Westel akciós választékának egynegyede). Az új trend kézzelfogható jeleként a Westel akciós kínálatában megjelenő legújabb két Siemens modell mindegyike képes fényképek elkészítésére.

Az ST55 87 grammos, jellemzője a 65 ezer színű, nagyméretű kijelző, a VGA kamera, 2.0-ás WAP böngésző mellett csengőhangok, háttérképek letöltésére, MMS küldésére és fogadására alkalmas. Az olcsóbb MC60 tulajdonságai közé tartozik többek között a 4.096 színű kijelző, a beépített kamera, a cserélhető elő- és hátlap.

A Siemens ST55 kizárólag a Westelnél kapható majd, ráadásul a fiatalabb korosztálynak szánt MC60-as telefonnal együtt, havidíjas előfizetéssel 12 havi kamatmentes részletre, induló részlet nélkül vásárolható meg. A részletfizetés keretében az ST55 44.900, míg az MC60 26.900 forintos előfizetéses, akciós árát elegendő egy év alatt kifizetni.

Azok között, akik október 1. és november 4. között az említett két készülék valamelyikét előfizetéssel megvásárolják és MMS-t küldenek a 06-30/44-44-888-as számra, sorsoláson vesznek részt. Az 1.000 db hátizsák és a 100 snowboard mellett fődíj egy Smart Roadster gépkocsi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés