Connect with us

technokrata

Új Opera webböngésző jelent meg P800-ra

Kütyük

Új Opera webböngésző jelent meg P800-ra

Az Opera Software felfrissítette a Sony Ericsson P800-as okostelefonra szánt webböngésző alkalmazását, mely immár az összetettebb internetes oldalakat is tökéletes minőségben képes megjeleníteni a készülék relatíve kis méretű kijelzőjén.

Az idén februárban debütált szoftver most kiadott legújabb változata 6.2-es verziószámmal rendelkezik, és a fejlesztők elmondása szerint számos újítást tartalmaz.

A Sony Ericsson P800-ra fejlesztett 6.2-es Opera webböngésző bárki által ingyenesen letölthető az Opera Software honlapjáról. A szoftver természetesen nem csak az említett készülékre szánt változatban, hanem más Symbian operációs rendszerű, Nokia, illetve Siemens készülékre optimalizált verzióban is elérhető, azonban a legfrissebb Opera jelen pillanatban még csak P800-as változatban létezik.

Az új mobiltelefonos webböngésző esetében alaposan továbbfejlesztették az SSR-t (Small Screen Rendering), vagyis azt a technológiát, mely a hagyományos HTML oldalakat átalakítja és optimális módon megjeleníti az okostelefonok kis méretű LCD-jén. A 6.2-es Operát használóknak SSR üzemmódban immár lehetőségük nyílik az oldalakon belüli zoomolásra, valamint a hagyományos böngészési, illetve teljes képernyős megjelenítés közötti váltásra. A fejlesztők ezenkívül egyébként számos kisebb-nagyobb hibát is kijavítottak a szoftverben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle