Connect with us

technokrata

Az új Motorola mobilok lekésik az év végi ünnepeket?

Kütyük

Az új Motorola mobilok lekésik az év végi ünnepeket?

Egyes források jelentése szerint a Motorola az év végi ünnepekig képtelen lesz forgalomba hozni a sokak által várva várt, integrált digitális fényképezőgépes legújabb mobiltelefonjait.

A Motorola egyik legfontosabb partnereként jegyzett Verizon Wireless szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta, cége azt várta, hogy még az idei év negyedik negyedévében megérkezik hozzá a Motorola V810 típusjelzésű készüléke, azonban erre várhatóan csak a jövő év elején kerül majd sor. A szóvivő elmondta, hogy a negyedik negyedév rendkívüli fontossággal bír a mobil operátorok számára, ugyanis ezen időszakban bonyolítják le az éves forgalom több mint 30 százalékát. A Verizon Wireless-hez hasonlóan egyébként a Cingular Wireless munkatársai is arról számoltak be, hogy a Motorola új kamerás mobiljai várhatóan késve jelennek majd meg a piacon.

Szakértők arra figyelmeztetnek, hogy az amerikai székhelyű gyártó kapcsán az elmúlt időkben többször is előfordult, hogy a nagy hírverés közepette bejelentett mobiltelefon újdonságok a kereskedelmi forgalomban csak jelentős késéssel jelentek meg.

Mike Zafirovski, a Motorola egyik vezetője a fentiekre reagálva elmondta, hogy a Motorola teljes mértékben készen áll az év végi rohamra, és várhatóan a világ összes régiójában időben piacra tudja dobni színes kijelzővel, valamint digitális fényképezőgéppel szerelt legújabb mobiltelefonjait.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek