Connect with us

technokrata

A Motorola TETRA rendszert épít ki a leningrádi atomerőműben

Kütyük

A Motorola TETRA rendszert épít ki a leningrádi atomerőműben

A Motorola Kereskedelmi, Állami és Ipari Megoldások Szektora (Commercial Government, and Industrial Solutions Sector – CGISS) és az RKK Ltd. a rádió adóvevő rendszerek integrációjára specializálódott vállalat bejelentették közös projektjüket, amelynek keretében egy TETRA digitális rádió kommunikációs rendszert építenek ki a Leningrád Atomerőmű (LNPP) részére.

Az LNPP 2003-ban egy, a Nemzetközi Atombiztonsági Program keretében kiírt pályázaton választotta a Motorola Compact TETRA rendszerét. A projekt elsődleges célja egy TETRA szabványon alapuló fejlett kommunikációs rendszer kiépítése volt. A Tetrát az Európai Telekommunikációs Szabványügyi Intézet (European Telecommunications Standardizations Institute – ETSI) dolgozta ki a készenléti szervek kommunikációs feladataihoz. A Motorola Compact Tetra teljes mértékben kompatibilis a TETRA (TErrestrial Trunked RAdio) szabvánnyal.

A projekt kivitelezése 2003 és 2004-ben esedékes a Motorola és disztribútora, az RKK Ltd kooperációjában, ahol a Motorola szállítja az LNPP többcsatornás bázisállomásokból és mobil adóvevőkből álló rádiórendszerét. Az új kommunikációs rendszer nem csak a mindennapi feladatokban, de a potenciális veszélyhelyzetekben is segíti az LNPP dolgozóit.

A Motorola Compact Tetra méretezhető megoldást kínál, így a kis, akár párszáz fős helyi csapatokat, vagy akár a legnagyobb, többezres létszámú, földrajzilag szétszórt szervezeteket is kiszolgálja.

˝Nem csak az oroszországi, de az egész világ professzionális rádiósai értékelik azokat a bőséges szolgáltatásokat, amiket a legújabb technológiai fejlesztések, különösen a trönkölt rádiózás kínál. A Motorola rádiókommunikációs megoldásait ezért választja egyre több szervezet˝ – mondta Alexander Szazsin, a Motorola CGISS Oroszországért, Fehéroroszországért és Örményországért felelős értékesítési igazgatója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák