Connect with us

technokrata

Nokia Imagewear termékek: az egyéniség egyedülálló tükrei

Kütyük

Nokia Imagewear termékek: az egyéniség egyedülálló tükrei

A Nokia bemutatta Nokia Imagewear nevű, teljesen új termékcsoportját.

A stílust, formatervezést és hordhatóságot könnyen használható technológiával ötvöző termékek az önkifejezés sajátos és új lehetőségét teremtik meg a felhasználók számára. A termékskála első darabjait a Nokia digitális medál I és II, illetve a Nokia digitális kaleidoszkóp I képviselik. Az Európában, az Egyesült Államokban, és egyes távol-keleti piacokon kapható termékek szállítása a tervek szerint 2004 első negyedévében indul.

˝Az új, intelligens hordható kiegészítőket, a Nokia medálokat és a Nokia kaleidoszkópot olyan emberek számára terveztük, akik szívesen kitűnnének a tömegből egy hordható digitális „éremmel” vagy egy zsebbe csúsztatható, személyre szabható ˝nézegetővel˝˝ – mondta Frank Nuovo, a Nokia Design vezető tervezője és alelnöke. ˝A technika fejlődése mára lehetővé tette a kis, intelligens, hordható tartozékok megalkotását. A Nokia szeretne a következő néhány év során kialakuló, izgalmas új mobil életstílus élére állni és szerepet vállalni annak formálásában˝.

A Nokia medálokat az egyéni stílust vagy érzelmeket tükröző képek hordására és megmutatására tervezték. A képeket mobiltelefonról vezeték nélküli infravörös kapcsolaton át, vagy számítógépről küldhetjük el a medálra. Ha lefényképezünk valamit, azt az infravörös kapcsolaton át pillanatok alatt továbbíthatjuk a hordható kijelzőre. A medált hordhatjuk nyakba akasztva, vagy egy pánt segítségével a Nokia medál II esetében akár karkötőként is.

A Nokia medál I-en maximum nyolc állókép tárolható. A színes képet és a fényes acél keretet egy stílusos rövid lánc tartja. A kép alatt egy gombnyomásra megjelenő óra rejtőzik. Amikor az óra nem látható, a medált előtűnő majd elhalványuló, selymes háttérfény világítja meg. A Nokia medál II az első medál testvére, a különbséget az előbbi ipari jellegű formatervezése jelenti: a klasszikus acél keret finom, minimalista hátteret nyújt a kiválasztott képeknek.

A kisméretű Nokia kaleidoszkóp I-re feltöltött digitális képeket egyszerűen tárolhatja és magával viheti. Teljes színes kijelzője, infravörös adatátvitele, és diszkréten megnyerő külseje révén a Nokia kaleidoszkóp I ideális, zsebben hordható képnéző, amelynek segítségével megoszthatjuk barátainkkal és családunkkal a kiválasztott képeket. A Nokia kaleidoszkóp I-re infravörös kapcsolaton át, vagy kompatibilis memóriakártyáról (MMC) juttathatjuk el a képeket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle