Connect with us

technokrata

Mini mobil nyomtató a Brothertől

Kütyük

Mini mobil nyomtató a Brothertől

A nemrégiben véget ért DEMOmobile szakkiállítás egyik legérdekesebb újdonsága volt az a miniatűr nyomtató, melynek segítségével rendkívül egyszerűen és lényegében bárhol megoldható a Bluetooth kompatibilis vezeték nélküli eszközökről történő nyomtatás.

A Brother által bejelentett m-Print Bluetooth Micro Printer révén a kéziszámítógép és mobiltelefon tulajdonosok utazásaik közben vezetékek használata nélkül nyomtathatják ki a számukra szükséges anyagokat, még pedig A7-es méretű hőpapírokra.

A vadonatúj mobil nyomtató eszköz 300 dpi-s (dot per inch, pont per hüvelyk) felbontással rendelkezik és percenként maximálisan négy oldalt képes kinyomtatni. A szerkezet egy külső lítium-ion akkumulátorból nyeri a működéséhez szükséges energiát, mely egyébként egy feltöltéssel megközelítőleg száz oldal kinyomtatását teszi lehetővé. A többek közt notebookokkal is használható m-Print Bluetooth Micro Printer nem csak Bluetooth kontroller, hanem akár infravörös port segítségével is képes kommunikálni, noha utóbbi megoldás értelemszerűen alacsonyabb adatátviteli sebességet biztosít.

A 160 milliméter hosszú, 100 milliméter széles és 17,5 milliméter vastag nyomtató berendezés mindössze 300 grammot nyom a mérlegen, úgy, hogy ebben benne foglaltatik a külső akkumulátor, illetve ötven papírlap tömege. A Brother féle m-Print Bluetooth Micro Printer ajánlott végfelhasználói ára 448 dollár, vagyis mintegy 99 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek