Connect with us

Hirdetés

technokrata

Westel havidíjasok kezdő befizetés nélkül részletre vásárolhatnak MMS telefonokat

Kütyük

Westel havidíjasok kezdő befizetés nélkül részletre vásárolhatnak MMS telefonokat

A Westel kibővítve a népszerű kedvezményes készülékvásárlási lehetőséget, új előfizetőknek is elérhetővé teszi, hogy indulórészlet befizetése nélkül, kamatmentes részletre vásárolhassanak MMS készüléket.

Arany- és Platinakártyások további jelentős kedvezményben részesülnek.

Előfizetéses westelesek a kibővített részletfizetési vásárlásnak köszönhetően az eddigieknél még kedvezőbben juthatnak hozzá a legújabb MMS mobiltelefonok valamelyikéhez. Szeptember 22-től új feltételekkel, a két éves hűségnyilatkozattal előfizetetést vásárlók számára is elérhető a kezdő befizetés nélküli akciós telefonvásárlás, így havidíjas előfizetést vásárló új ügyfelek induló részlet nélkül vihetik el a Sony Ericsson T310-es készüléket. Arany- és Platinakártyás westelesek társkártyás előfizetés vagy újabb két éves hűségnyilatkozat aláírása esetén szintén kezdő részlet nélkül, 12 havi kamatmentes részletfizetéssel a Motorola T720i, a Nokia 6610 és a kamerás Sony Ericsson T610-es készülékhez is hozzájuthatnak.

Kedvező változás, hogy számos további értékes multimédiás mobiltelefon kisösszegű befizetéssel vásárolható meg, Arany- és Platinakártyások számára pedig további előnyöket élvezve vehetik meg azokat. Platinakártyával például a beépített kamerás Samsung V200 vagy Nokia 3650 már 6.900 forint első részlet befizetésével elvihető. Az akciós ár fennmaradó részleteit minden esetben elég egy év alatt kifizetni.

A rendkívül kedvező részletfizetés mellett az előfizetéses westelesek október 1-jétől a percalapú, 25 százalékkal alacsonyabb percdíjú csomagokat választva a Társalgó, Szervusz, a Westel 100, Westel 200, Westel 300 és Westel 400 díjcsomagokkal csúcsidőn kívül, hálózaton belül minden esetben 21 forint alatti percdíjakkal telefonálhatnak. A Westel percalapú havidíjas csomagjaival ráadásul éjszaka hálózaton belül 10 forint alatti percdíjakkal lehet beszélgetni. Szintén jövő hónaptól a kedvezőbb díjszabásnak köszönhetően a multimédiás készülékekkel elküldött nagy MMS-ek díja is jelentősen csökken.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés