Connect with us

technokrata

Sikeres a JOBINFO.hu – állások keresőknek és keresetteknek

Kütyük

Sikeres a JOBINFO.hu – állások keresőknek és keresetteknek

Magyarország legújabb online álláskereső szolgáltatásának látogatottsága már az indulását követő napokban elérte a napi 9 ezret, az első hónapban pedig több mint 15 ezren regisztráltak rá.

Nem várt sikerrel indult Magyarország leglátogatottabb* és leggyorsabban növekvő online álláskereső szolgáltatása. A JOBINFO.hu népszerűségére jellemző, hogy látogatóinak száma már az indulását követő napokban elérte a napi 9 ezret. Az indulás óta elmúlt hónap során pedig több mint 15 ezer álláskereső regisztrálta magát a site kérdőívén keresztül, és jelenleg is napi mintegy 300 új regisztrációt rögzítenek.

Az új online szolgáltatás a HÍREK Média hazai viszonylatban legszélesebb internetes médiaportfoliójának új tagjaként áll be a rendkívül népszerű TERMINAL.hu és WEBMANIA.hu, illetve további sikeres online kiadványok, valamint a MAXIMA piacvezető online direct marketing szolgáltatás nevével fémjelzett sorba. A JOBINFO.hu domainnév egy 3 millió forintos tranzakció során került a HÍREK Kft. birtokába, a hazai domain-kereskedelmi piac egyik meghatározó szereplőjétől, a Crow Invest Kft.-től.

Nagy Tibor, a Magyarország piacvezető internetes megoldásszállítójaként ismert cég ügyvezető igazgatója szerint az új szolgáltatás jól használható megoldást kínál mindazoknak, akik magasabb fizetésre, közelebbi munkahelyre vagy nagyobb megbecsülésre vágynak, épp nincs állásuk vagy váltani szeretnének, vagy akár kiegészítő munkát vállalnának.

A felhasználók röviddel az új álláskereső indulása után máris mintegy 200 cég több mint 2000 állásajánlata közül válogathatnak – folyamatosan bővülő adatbázis mellett. Az állásvadászatban felbecsülhetetlen segítséget nyújtó oldalon személyre szabott ajánlatokat is kérhetünk, melyek egyenesen e-mail postaládánkba érkeznek, így csak az előzőleg beállított kívánalmainknak megfelelő álláslehetőségeket kell átböngésznünk.

Nagy Tibor rámutatott, hogy a JOBINFO.hu-n keresztül más álláskeresők ajánlatai is elérhetők, így az álláslehetőségek egyedülálló, naprakész gyűjteményét tartalmazza.

* a MEDIÁN WebAudit statisztikája szerintSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle