Connect with us

Hirdetés

technokrata

A közeljövő mobiltelefon újdonságai

Kütyük

A közeljövő mobiltelefon újdonságai

Az elmúlt hetekben-hónapokban számos olyan nagy tudású új mobiltelefont jelentettek be gyártók, melyek rövidesen megjelennek a kereskedelmi forgalomban. Tekintsük most át röviden ezen újdonságokat!

Elsőként itt van rögtön a Nokia 6610 közvetlen utódjának tekinthető Nokia 6220 típusjelzésű készülék, mely elsősorban integrált digitális fényképezőgépéről, fejlett üzenetküldési szolgáltatásairól, valamint úgynevezett Presence funkciójáról ismerszik meg. Utóbbi szolgáltatás lényege, hogy már a hívás megkezdése előtt értesülhetünk arról, hogy a hívandó fél szeretné-e fogadni hívásunkat, vagy sem. A Nokia 6220 Európa szerte várhatóan októbertől lesz megvásárolható, még pedig 400-450 euró körüli áron.

Ugyancsak októberben esedékes a Siemens sokak által várva várt okostelefon újdonságának, az SX1-nek a kereskedelmi forgalomban történő bemutatkozása. A Series 60 platformra épülő, meglehetősen újszerű kialakítású mobil készülék korántsem lesz olcsó mulatság, hiszen előreláthatólag 600 eurót kell majd leperkálni érte.

A közeljövőben debütáló Samsung SGH-X600 a mai divatnak megfelelően integrált digitális fényképezőgéppel, valamint nem kevesebb mint 9 MB beépített memóriával rendelkezik. Érdekesség, hogy esetében a kamerát a V200-hoz hasonló módon el lehet forgatni, illetve, hogy a parányi fotómasina mellett integrált vaku is helyet kapott.

Nem sokkal a cikk elején említett Nokia 6220 piaci debütálása után esedékes a Nokia 6600 bemutatkozása. A népszerű Nokia 7650-es készülék utódja hagyományos billentyűzettel, a korábbinál nagyobb memóriával, valamint a várakozások szerint 600 eurós árcédulával fog rendelkezni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés