Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elindult a Vodafone WLAN szolgáltatása

Kütyük

Elindult a Vodafone WLAN szolgáltatása

A Vodafone szeptember 19-től a Budapest Sportarénával közösen kísérleti vezeték nélküli helyi hálózatelérés (Wireless Local Area Network, WLAN) szolgáltatást biztosít az arra alkalmas készülékkel és kártyával rendelkező felhasználóknak.

A próbaüzem a Budapest Sportaréna területén zajlik, ahol Európa egyik legnagyobb területű (több mint 10.000 m2) nyilvános WLAN hozzáférési pontját (hotspot) építette ki a Vodafone, ahol a rádiófrekvenciás technológia használatával nagy adatátviteli sebesség (akár 11 Mbps) érhető el.

Először a szeptember 24-én kezdődő Ritmikus Gimnasztika Világbajnokság ideje alatt, s az azt követő, koncertekben (pl. Eros Ramazzotti), kiállításokban (pl. Security and Safety biztonságtechnikai szakkiállítás) és színes sporteseményekben gazdag mozgalmas időszakban is lehet majd használni a Vodafone WLAN szolgáltatást.
A felhasználók csatlakozhatnak az Internetre vagy akár saját vállalati belső hálózatukra, böngészhetnek, adatállományokat tölthetnek le és bonyolíthatják elektronikus levelezésüket.

A Vodafone WLAN szolgáltatása a kísérleti időszak alatt regisztrációval, de díjfizetés nélkül bárki számára elérhető, aki WLAN-t támogató eszközzel (PDA vagy laptop) rendelkezik. A Vodafone a későbbiekben számos forgalmas ponton (pl. szállodák, konferenciaközpontok) is tervezi a WLAN hozzáférési pontok üzembe helyezését, valamint a későbbiekben lehetőség nyílik majd a külföldi WLAN igénybevételére is. A hazai hozzáférési pontok nem csupán a Vodafone ügyfelei, hanem bármely felhasználó számára elérhetők lesznek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés