Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Westelnél hamarosan kapható lesz a Siemens ST55

Kütyük

A Westelnél hamarosan kapható lesz a Siemens ST55

Újabb okostelefont jelentett be a Siemens Mobile: a nagysikerű S sorozat legújabb tagja, az ST55 multimédiás készülék mindent tud, amit ma egy mobiltelefonnak tudnia kell.

A telefon zoom funkcióval is rendelkező, beépített kamerájával könnyedén és gyorsan készíthetünk képeket, amelyeket a hatalmas méretű és nagy felbontású színes kijelzőn azonnal megtekinthetünk, majd MMS-en keresztül tovább küldhetünk. Az ST55 érdekessége az öt irányba mozgatható navigációs joystick, amelynek köszönhetően pillanatok alatt hozzáférhetünk a különböző funkciókhoz és alkalmazásokhoz. A Siemens legújabb készülékéhez kizárólag a Westel Mobil Rt. ügyfelei juthatnak hozzá.

A kicsi és könnyű, elegáns és divatos külsejű ST55-ben valamennyi olyan kommunikációs és technikai funkció valamint alkalmazás fellelhető, amely a munka vagy a pihenés során fontos lehet. A mindössze 87 grammos telefon a legkisebb zsebben is elfér, így bárhol és bármikor előkaphatjuk, hogy lefotózzunk vele egy különleges pillanatot. A zoom funkcióval is ellátott, beépített digitális VGA kamerának köszönhetően a legkisebb részleteket is megörökíthetjük. Nagyméretű, 120×160 pixeles, 65.000 szín felbontású képernyőjén tökéletes minőségben tekinthetjük meg a felvételeket. A legjobban sikerült képeket meg is tarthatjuk, erről a 1,2 Mb tárhellyel rendelkező, beépített fényképalbum gondoskodik. Az MMS funkció segítségével a képekhez hangokat is társíthatunk, így multimédiás üzeneteket készíthetünk és fogadhatunk. A telefon kialakításának különlegessége az irányítógomb helyén elhelyezkedő, öt irányba mozgatható navigációs joystick, amellyel gyorsan és egyszerűen elérhetjük a funkciókat és alkalmazásokat. Ez a kialakítás a formatervezésben is új utat mutat, hiszen így még jobban közeledik egymáshoz a telefonok és a számítógépek kialakítása.

A többszólamú csengőhangok segítségével elkészíthetjük saját 40 szólamú csengőhangunkat, s ezzel a személyiségünkhöz igazíthatjuk a telefonunkat. Ha ez sem elég, további csengőhangokat, képernyővédőket, háttérképeket és logókat tölthetünk le interneten vagy a WAP 2.0 keresőn keresztül, a GPRS 10 segítségével pedig biztosíthatjuk a gyors oldalelérést.

A szórakoztató alkalmazások mellett az ST55 az irodai funkcióknak is széles tárházát kínálja. A részletes címjegyzékben személyenként 15 mező áll rendelkezésünkre az adatok rögzítésére, emellett határidő- és feljegyzés-funkció segít bennünket napirendünk megtervezésében, miközben a faxokat is megkapjuk telefonunkra. A készülék energiatakarékos: automatikusan kikapcsol a használó által meghatározott időpontban. Ha pedig marad egy kis időnk két megbeszélés között, a legújabb logikai és akciójátékokkal múlathatjuk az időt, amelyek élvezetét az öt irányban mozgatható, nagy sebességű joystick is növeli.

A telefon akár 140 óra készenléti idővel vagy 270 perces beszélgetési idővel áll használója rendelkezésére. A Siemens Mobile legújabb telefonjához októbertől juthatnak hozzá a Westel ügyfelei.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés