Connect with us

technokrata

A HP Magyarországon is bemutatta minden idők legszélesebb kézieszköz-kínálatát

Kütyük

A HP Magyarországon is bemutatta minden idők legszélesebb kézieszköz-kínálatát

Díjnyertes iPAQ Pocket PC családját kibővítve a HP komplett kéziszámítógép portfolióval áll ügyfelei rendelkezésére.

Az új termékek: a karcsú, kedvező árfekvésű h1930 és h1940; a két csatlakozónyílással ellátott zsebgépek kategóriájában legkisebb h2210; és a teljesítmény, csatlakozási lehetőségek és biztonság terén egyaránt a maximumot nyújtó h5550. Valamennyi modell az új Microsoft Windows for Pocket PC 2003 operációs rendszerrel működik.

Az egyéni felhasználóknak szánt szuper karcsú, pehelysúlyú HP iPAQ h1930 és h1940 ára roppant kedvező. A HP iPAQ h2210 a bővíthetőséget, a teljesítményt és a csatlakozási lehetőségeket lényeges szempontként kezelő kis-/középvállalkozások és vállalati felhasználók számára kínál ideális megoldást. A HP iPAQ h5550 a magas szintű teljesítményt, csatlakozási lehetőségeket, biztonságot, menedzselhetőséget és önálló munkavégzést igénylő vállalati környezetekben bizonyulhat különösen hasznosnak.

A ma bemutatott HP iPAQ gépek mindegyike a HP gazdag színtelítettséget, nagy kontrasztot és kültéren is jó olvashatóságot biztosító, legendás transzflektív képernyő technológiáját alkalmazza. A közös jellemzők közül a biztonságos digitális bemenet/kimenet (SDIO), a tároló modulok befogadására alkalmas bővítőhely, a kivehető akkumulátor, a HP exkluzív iPAQ Image Viewer képnéző és diasor-szerkesztő szoftvere, valamint a Bluetooth-képességek érdemelnek külön említést.

HP iPAQ h1930 és h1940
A mindössze 124 gramm súlyú HP iPAQ h1930 és h1940 az ágazat legkönnyebb kézieszközei. Vastagságuk 12,8 mm.
SDIO bővítő nyílásuk segítségével a felhasználó további memóriakártyákat, rugalmas kommunikációs összeköttetést nyújtó vezeték nélküli kártyákat, vagy különféle kiegészítőket (pl. digitális fényképezőgépet) csatlakoztathat zsebgépéhez. A HP iPAQ h1940 integrált Bluetooth-képességekkel rendelkezik, a HP iPAQ h1930-hoz pedig opcionális tartozékként szerezhető be a Bluetooth SD-kártya.

HP iPAQ h2210
A mobil munkavégzéshez tervezett HP iPAQ Pocket PC h2210 az ágazat legkisebb, kétcsatlakozós bővítést támogató zsebgépe. CF Type II és/vagy SDIO-kártyák hozzáadásával felhasználója több adat tárolására, zenei felvételek lejátszására vagy fotó megjelenítésére teheti képessé rendszerét. A kompakt és elegáns megjelenésű iPAQ h2210 64 MB RAM-memóriával (56 MB központi memóriával), valamint gyors multimédiás működést és emelt szintű biztonságot nyújtó 400 MHz-es Intel X-Scale PXA255 alkalmazásprocesszorral rendelkezik.

HP iPAQ h5550
A gyors multimédiás működést és emelt szintű biztonságot garantáló 400 MHz-es Intel X-Scale PXA255 alkalmazásprocesszort tartalmazó HP iPAQ h5550 az ágazat első 128 MB RAM-memóriával ellátott Pocket PC-je. További fontos jellemzői: integrált WLAN-hálózati hozzáférés (802.11b), Bluetooth-technológia, fejlett biztonsági jellemzők, a kritikus adatok illetéktelen elérését megelőzni hivatott termikus biometriai ujjlenyomat-olvasó, F-Secure FileCryp titkosítási technológia. Opcionális, megnövelt élettartamú, kivehető lítium-polimer akkumulátorának köszönhetően a HP iPAQ h5550 magas szintű menedzselhetőséget és az irodán kívül is produktív, független munkavégzési lehetőséget biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek