Connect with us

technokrata

Terjeszkedik a Gyalogló Chat

Kütyük

Terjeszkedik a Gyalogló Chat

Szeptember 1-én a Guards és az Index.hu megállapodása alapján az Index portálhoz csatlakozott Magyarország vezető internetes csevegő szolgáltatása, a Gyalogló Chat.

Az Index, ahol a legnagyobb hazai online közösségi szolgáltatás, a Törzsasztal néven ismert fórumrendszer is működik, olvasóinak szélesebb körű kiszolgálása, a Gyalogló Chat pedig látogatói körének bővítése és a kedvezőbb médiaértékesítési lehetőségek érdekében döntött az együttműködés mellett.

A Gyalogló Chat regisztrált felhasználói létszáma 2003. áprilisban lépte át az 50.000-et, szeptemberben pedig 80.000 fölé emelkedett. Az Index-Guards együttműködés első két hetében a szolgáltatás átlagosan napi 29.000 látogatást könyvelhetett el a Medián Webaudit adatai szerint.

A Gyalogló Chat közösségének 61%-a férfi, 33%-uk 18 év alatti, 53%-uk 18 és 35 év közötti. A regisztrált felhasználók háromnegyede legalább hetente egyszer használja a szolgáltatást. A különböző felhasználói csoportok kommunikációs szempontból jól elkülöníthetők.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek