Connect with us

technokrata

Még az idén megjelenik a Siemens CL55

Kütyük

Még az idén megjelenik a Siemens CL55

Németország vezető mobiltelefon gyártó cége, a Siemens különböző források szerint még ebben az esztendőben be kívánja vezetni a piacra egyik legújabb készülékét, a CL55-öt.

Ezen források tudni vélik, hogy a CL50 típusjelzésű Siemens mobil közvetlen utódjának tekinthető CL55 körülbelül 80 grammos tömeggel fog rendelkezni, folyadékkristályos kijelzője pedig 65 ezer színárnyalat megjelenítésére lesz képes. A Siemens újdonsága nem kap integrált digitális fényképezőgépet, viszont egy külön megvásárolható, külsőleg csatlakoztatható kamerával könnyedén fotós képességekkel ruházhatjuk majd fel a CL55-öt.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a széthajható kialakítású, kétsávos működésű Siemens CL55 elsőként a kínai piacon fog bemutatkozni, előreláthatólag már a jövő hónapban, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy az európai országokban mikortól lesz kapható a készülék. Külső megjelenését tekintve egyébként a CL55 korántsem hasonlít a többi, jelenleg forgalomban lévő Siemens mobilhoz, hanem sokkal inkább egyes Samsung, illetve Motorola telefonokra hajaz. Egyesek szerint elképzelhető, hogy a CL55-öt nem maga a Siemens, hanem egy másik, esetlegesen távol-keleti cég fogja gyártani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák