Connect with us

technokrata

A Sony Ericssontól kiszivárgott egy P810-es videoanyag

Kütyük

A Sony Ericssontól kiszivárgott egy P810-es videoanyag

A Sony Ericsson internetes oldalain a napokban felbukkant egy Flash mozi, melyben látható volt a sokak által várva várt P800 utód okostelefon, azonban a vállalat munkatársai nem sokkal a megjelenés után már le is vették az anyagot a világhálóról.

Ismeretes, hogy az Orange nevezetű mobil operátor jóvoltából az elmúlt hónapban már napvilágot látott néhány fotó a Sony Ericsson P810-ről. Bár az említett Flash anyag csak nagyon rövid ideig volt elérhető a gyártó weblapján, a vele kapcsolatos híradások olyan gyorsan bejárták az internetes fórumokat, hogy a szerencsésebb felhasználóknak még néhány képkockát is sikerült megörökíteniük a készülékről, vagyis immár több forrásból is elérhetők fotók a P810-ről.

A kis videoanyagban nem lehetett konkrét specifikációkat hallani a P810-ről, arra azonban tökéletesen megfelelt a mozi, hogy fel lehessen mérni a Sony Ericsson P800 utódjának méreteit, kialakítását és színvilágát. A P810-ről jelen pillanatban egyébként többek közt annyit lehet tudni, hogy 115 milliméter hosszú, 57 milliméter széles és 23 milliméter vastag lesz, miközben 158 grammos tömeggel fog rendelkezni, vagyis e tekintetben nem sokban fog különbözni elődjétől. A P810 TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelzője 208×320 pixeles felbontású, 16 bites színmélységű, és természetesen érintésérzékeny lesz.

A Sony Ericsson képviselői egyelőre nem kívántak nyilatkozni a P810 pontos specifikációról, megjelenési időpontjáról, illetve kereskedelmi áráról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek