Connect with us

Hirdetés

technokrata

Számos új kiegészítőt jelentett be a Palm

Kütyük

Számos új kiegészítőt jelentett be a Palm

A különböző kéziszámítógépek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Palm cég munkatársai számos új kiegészítőről rántották le a leplet, így többek közt egy vezeték nélküli billentyűzetről, valamint egy Secure Digital kompatibilis digitális fényképezőgépről.

A beszédes elnevezésű Palm Wireless Keyboard nagyon hasonlít a korábban debütált Palm Ultra-Thin Keyboardhoz, azonban elődjétől eltérően már nem kábel, hanem infravörös adatátvitel révén tart kapcsolatot az arra megfelelő kéziszámítógépekkel. A Palm legújabb billentyűzete két darab AAA elemmel működik és kettéhajtható, vagyis akár egy kisebb méretű zsebben is könnyedén elfér. A Palm Wireless Keyboard ajánlott végfelhasználói ára 69,95 dollár, vagyis mintegy 16 ezer forint.

Ugyancsak most debütált egy a Palm Tungsten sorozatú kéziszámítógépekhez szánt új digitális fényképezőgép is, mely elsősorban 1,3 megapixeles felbontásáról, digitális zoomjáról és elforgatható optikájáról ismerszik meg. Az újdonság révén maximálisan 1280×1024 pixeles felbontású, 24 bites színmélységű fotók, illetve kisebb videofelvételek is készíthetők. A Secure Digital kompatibilis új Palm kamera ára 99,95 dollár, vagyis megközelítőleg 23 ezer forint.

A Palm képviselői ezenkívül bemutatták azt az Executive Multifunction Stylus nevezetű újdonságot is, mely nem más, mint egy hagyományos toll, digitális toll, lézermutató és elemlámpa ötvözete. A 19,95 dollárba (4.500 forint) kerülő újdonság várhatóan októberben jelenik meg a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés