Connect with us

Hirdetés

technokrata

SMS Fordító szolgáltatás

Kütyük

SMS Fordító szolgáltatás

Szingapúr egyik legnagyobb mobil operátora, az M1 olyan új szolgáltatást indított, mely az angol nyelven megírt rövid szöveges üzeneteket teljesen automatikusan kínai nyelvű SMS-ekre alakítja át.

Az SMS Translator, vagyis SMS Fordító névre keresztelt szolgáltatást igénybe vevő előfizetők angol nyelvű SMS-eit egy speciális rendszer lényegében pillanatok alatt kínaira fordítja és az immár lefordított szöveget küldi el a címzettnek. Az előfizetőknek mindössze arra kell figyelniük, hogy a rövid szöveges üzenetbe megfelelő módon belehelyezzék az ˝EC˝ karaktereket, illetve, hogy egyszerű angol kifejezéseket és mondatokat használjanak.

Az SMS Translator másik felhasználási lehetősége, hogy az előfizetők az angolul megírt SMS-eiket a saját hívószámukra küldik el, vagyis ekkor a rendszer mint egyszerű szótár, illetve fordítógép működik. Az újszerű szolgáltatást az M1 előfizetői szeptemberben teljesen ingyenesen használhatják, október 1-től pedig minden egyes lefordított SMS-ért mintegy 28 forintnak megfelelő összeget kell fizetniük, viszont a szolgáltatás havidíjmentes.

Neil Montefiore, az M1 elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy az SMS Translator várhatóan nagy népszerűségre tesz majd szert az előfizetők körében, és elárulta, hogy cége a szolgáltatást folyamatosan tovább kívánja fejleszteni. Ennek megfelelően az SMS Translator hamarosan kínairól angolra is képes lesz fordítani, valamint tervbe van véve, hogy a szolgáltatást a világ bármely országából igénybe lehessen venni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés