Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hívásértesítő: Magyarországon egyedülálló újdonság a Westeltől

Kütyük

Hívásértesítő: Magyarországon egyedülálló újdonság a Westeltől

A Westel Hívásértesítő néven olyan új szolgáltatást kínál ügyfeleinek, amely SMS-ben tájékoztatást ad a létre nem jött hívásokról.

Az egyedülálló szolgáltatás a Westel havidíjas ügyfeleinek díjmentes.

A hazai piac legnagyobb mobilszolgáltatójaként a Westel eddig is számos, világviszonylatban, Európában vagy Magyarországon újdonságnak számító szolgáltatást kínált ügyfeleinek és ezt a hagyományt folytatva vezeti be az országban elsőként október 1-jétől a Hívásértesítőt. Eddig azokról a hívásokról, amelyek nem érték el a hívott felet – pl. egy másik hívás miatt foglalt volt – nem kapott értesítést, a hívás gyakorlatilag „elveszett”. Ezentúl ilyen esetben a hívási kísérletekről, a hívók telefonszámával együtt – abban az esetben ha az híváskor elküldésre kerül – rövid szöveges üzenet ad tájékoztatást. A Magyarországon egyedülálló újdonsággal utólag minden hívásról értesülhetnek a westelesek, függetlenül attól, hogy telefonjuk ki van kapcsolva, foglalt, esetleg a hívó nem hagy üzenetet a hangpostán.

A szolgáltatást a Westel minden havidíjas ügyfelének aktiválja és díjmentesen biztosítja, Domino kártyások a Hívásértesítő szolgáltatást a 1777-es számon hívható Domino központban kapcsolhatják be, használata az aktiválástól kezdve bruttó 250 forint havonta.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés