Connect with us

technokrata

Aston Martin kiadású Motorola V600 mobil

Kütyük

Aston Martin kiadású Motorola V600 mobil

A Motorola kiadta V600-as mobiltelefonja, valamint HS810 típusjelzésű, Bluetooth kompatibilis headsete limitált darabszámban készülő úgynevezett Aston Martin változatát, mely különleges termékek a neves autógyártó szalonjaiban lesznek megvásárolhatóak.

A világ második legnagyobb mobiltelefon gyártója, valamint a legújabb James Bond mozifilm számára autókat szállító neves angol autógyár a frankfurti autószalon keretein belül jelentette be mobilpiaci együttműködését.

Az Aston Martin kiadású Motorola V600-as telefon különlegesen elegáns külső megjelenést kapott, azonban esetében nemcsak a külcsín, hanem ezzel párhuzamosan a belbecs is alapos változásokon esett át az alapmodellhez képest, így például említést kell tennünk a telefonra telepített speciális Aston Martin digitális tartalmakról, csengőhangokról. Az autó kiállításon többek közt arról is szó esett, hogy az Aston Martin egyik legújabb modelljét, a DB9-et gyárilag Motorola Bluetooth megoldásokkal fogják felvértezni.

A Motorola V600 legfontosabb jellemzői közé sorolható a nagyméretű színes kijelző, a négysávos működés, az integrált digitális fényképezőgép, az alkalmazás letöltési képesség, valamint a fejlett üzenetküldési szolgáltatások. Az amerikai székhelyű vállalat munkatársai elmondták, hogy az Aston Martin verziójú Motorola V600 várhatóan már a jövő hónapban világszerte megvásárolható lesz, a különleges készülék árát illetően azonban egyelőre nincsenek információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek