Connect with us

technokrata

3200 – újabb fiatalos Nokia mobil

Kütyük

3200 – újabb fiatalos Nokia mobil

A Nokia bejelentette második EDGE kompatibilis mobiltelefonját, a 3200 típusjelzésű, elsősorban fiataloknak szánt készüléket.

A spanyolországi Sevillában a Nokia Totally Board rendezvényen, ezt követően pedig egy sajtótájékoztató keretében kis hazánkban is bemutatkozott mobil újdonság két különböző háromsávos változatban kerül forgalomba: a GSM/GPRS/EDGE 900/1800/1900 MHz-es verzió az európai piacokon, a GSM/GPRS/EDGE 850/1800/1900 MHz-es változat pedig az amerikai piacokon fog versenyre kelni a konkurenciával.

A Nokia 3200 0,3 megapixeles (VGA) felbontású integrált digitális fényképezőgéppel, nagy méretű színes kijelzővel, és fejlett multimédiás üzenetküldési szolgáltatásokkal rendelkezik, vagyis minden adottsága meg van ahhoz, hogy sikeres legyen a célközönség, vagyis a fiatalabb korosztály körében. A 3200 egyik érdekes megoldása a teljesen személyre szabható előlap, vagyis esetében lehetőség nyílik arra, hogy az átlátszó műanyag borítás mögé lényegében bármilyen képet, vagy éppen feliratot behelyezzünk.

A Series 40 alapokon nyugvó készülék többek közt egy továbbfejlesztett képszerkesztési szolgáltatást is magáénak tudhat, valamint említésre méltó, hogy a Nokia 3200 xHTML kompatibilis böngészővel, polifonikus csengőhang támogatással, Java kompatibilitással, beépített elemlámpával, valamint integrált sztereó FM rádióval rendelkezik. A Nokia ezen legújabb mobilja várhatóan az idei év negyedik negyedévében jelenik meg a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek