Connect with us

technokrata

Választható percalapú számlázás a Westel előfizetéses csomagjaiban

Kütyük

Választható percalapú számlázás a Westel előfizetéses csomagjaiban

A Westel október 1-től egyedülálló lehetőségként havidíjas ügyfeleinek elérhetővé teszi, hogy a számlázás megválasztásával maguk döntsenek arról, milyen percdíjakkal telefonálnak.

A percalapú számlázás választásával, a 25 százalékos kedvezménynek köszönhetően az előfizetéses westelesek 28 forintnál kisebb percdíjat is elérhetnek csúcsidőben, az éjszakai bruttó 9,40 forintos hálózaton belüli percdíj pedig a legkedvezőbb a piacon jelenleg elérhető ajánlatok között.

A legnagyobb hazai mobilcég több százezer havidíjas ügyfelének kedvezve október 1-től elérhetővé teszi, hogy a számlázási mód megválasztásával a belföldi előfizetőket és a hangpostát 25 százalékkal alacsonyabb percdíjakkal hívhassák. A meglévő díjcsomagok tehát változatlanul kérhetők és elérhetők, azonban azok jelentősen kedvezőbb percalapú, 25 százalékos díjkedvezményt kínáló változatai is igényelhetők majd.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a percalapú megoldást választva a Westel 400-as díjcsomagot használók 25 százalékos kedvezménnyel csúcsidőben 27,2, csúcsidőn kívül 19,7 forintos percdíjjal telefonálhatnak hálózaton belül és más mobilhálózatok ügyfelei csúcsidőben 42,2, csúcsidőn kívül mindössze 30 forintért érhetők el. A hálózaton belüli, csúcsidőn kívüli percdíjak ráadásul a Társalgó, Szervusz, a Westel 100, Westel 200, Westel 300 és Westel 400 díjcsomag esetében sem haladják meg a 21 forintot!

Társalgó, Szervusz: alacsony havidíj, rövid csúcsidő, nagyon alacsony csúcsidőn kívüli percdíjak

A választható percdíjas változatban a Társalgó és Szervusz díjcsomagok a hazai előfizetéses ajánlatok között legrövidebb csúcsidővel, már 16 óra után 21 forintnál kisebb hálózaton belüli és bruttó 28 forintnál alacsonyabb, vezetékes hálózatba irányuló hívásdíjat kínálnak. A két díjcsomag alacsony és fele részben lebeszélhető havidíjában (Társalgó 1.875 Ft, Szervusz 2.500 Ft) foglalt Te+Én kedvezménnyel ráadásul egy választott westeles szám további 30 százalékkal olcsóbban, csúcsidőn kívül közel 15, éjszaka 7 forintnál kisebb percdíjjal hívható.

ZöldZóna: az ország 94 százalékán egész nap alacsony díjak alacsony havidíjjal

A hazai mobilszolgáltatók között egyedül a Westelnél elérhető, az időzónák mellett a tartózkodási helyet is figyelembe vevő ZöldZóna az ország 94 százalékán rendkívül előnyös tarifát biztosít. Mindössze 2.875 forintos, 50 százalékban lebeszélhető havidíj mellett, a percalapú csomag 25 százalékos kedvezményével csúcsidőben hálózaton belül 28,1, vezetékes hálózatba 32,80, más mobilhálózatba 46,90 forintos percdíjak érhetők el és a csúcsidőn kívüli legmagasabb percdíj sem több 33 forintnál.

A Westel előfizetések előnyei közé tartozik, hogy a hálózaton belüli és vezetékes irányú hívások továbbra is kedvezőbbek és a hangpostán hagyott üzenetek meghallgatása 16 óra után ingyenes. Az SMS-csomagokkal a rövid szöveges üzenetek díjai jelentősen kisebbek, az SMS-csomag 80 például 19 forint alatti SMS díjat kínál. A percdíjcsökkentés minden, a díjszabásban elérhető és jelenleg választható, egyedi előfizetői csomag esetén igényelhető, azaz az Aranytárskártyás díjcsomagokra is érvényes. Az Aranytárskártyás csomagokban az elérhető alacsony percdíjak mellett a havidíj teljes egészében lebeszélhető!

A közleményben szereplő díjak bruttó díjak, azaz a 25 százalékos áfát tartalmazzák.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp