Connect with us

technokrata

Új Datanet Café Győr belvárosában

Kütyük

Új Datanet Café Győr belvárosában

Sopron és Debrecen után a GTS-Datanet Győr belvárosában is megnyitotta Internet-kávézóját, amelyet a győri székhelyű Szintézis Informatikai Rt-vel közösen üzemeltet.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a Datanet Café programunk részeként megvalósult harmadik Internet-kávézónkat Győr lakosainak adhatjuk át. Bízom benne, hogy a legújabb Datanet Café hozzájárul a Világháló minél szélesebb körben történő népszerűsítéséhez és segítségével tovább nő az Internet-felhasználók száma vidéken is.” – fejtette ki Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója.

A legújabb Datanet Café-ban a vállalat nyugat-dunántúli optikai gerinchálózata biztosítja a korlátlan sávszélességet. A 10 nagyteljesítményű, multimédiás számítógép lehetővé teszi az Internet gyors, megbízható elérését. A GTS-Datanet ügyfelek minél teljesebb kiszolgálása érdekében az Internet-kávézóban egy ügyfélszolgálati iroda is helyet kapott, ahol az előfizetők napi ügyintézésén túl bárki érdeklődhet a Datanet legújabb szolgáltatásai, termékei iránt és a helyszínen meg is rendelheti azokat.

A kávézóba látogatók a megszokott áraknál lényegesen kedvezményesebben internetezhetnek, kihasználva a szélessávú kapcsolat nyújtotta előnyöket. A Világháló használatával kapcsolatban a kávézóban dolgozó szakemberek folyamatos tanácsadással, segítségnyújtással állnak a látogatók rendelkezésére.

A Datanet Café programjának keretében a vállalat a közeljövőben több magyarországi nagyvárosban is tervezi hasonló Internet-kávézók nyitását.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek