Connect with us

technokrata

Három új Nokia mobiltelefon

Kütyük

Három új Nokia mobiltelefon

Jorma Ollila, a Nokia elnök vezérigazgatója a brazíliai Sao Pauloban három vadonatúj mobiltelefont mutatott be, valamint arról tartott előadást, hogy a latin-amerikai piaci szegmens a közeljövőben milyen fontos szerepet fog játszani a mobil készülékek globális piacán.

Ollila előadásában kitért arra, hogy 2008-ban a legfrissebb előrejelzések szerint már nem kevesebb mint kétmilliárd mobiltelefon tulajdonos lesz világszerte.

A finn gyártó vezető munkatársa ezen sajtótájékoztató keretein belül jelentette be az első CDMA kompatibilis Nokia kamerás mobilt, a 6225 típusjelzésű készüléket. A Nokia ezen CDMA 2000 1X rendszerű újdonsága elsősorban nagy felbontású integrált digitális fényképezőgépéről, valamint Java kompatibilitásáról ismerszik meg.

A Nokia Sao Pauloban a TDMA piac iránti elkötelezettségét is demonstrálta azzal, hogy bejelentette 6560-as legújabb mobiltelefonját. A Nokia 6560 jelen pillanatban a világ legkisebb olyan színes kijelzős mobil készüléke, mely a TDMA szabványt támogatja. A rendkívül kis méretű készülék újdonság Java kompatibilis, ezenkívül pedig kihangosítási funkcióval és XHTML kompatibilis böngészővel is rendelkezik.

Ollila végül a háromsávos, számos cserélhető előlappal rendelkező Nokia 3200-ról is lerántotta a leplet. A 3200 típusjelzésű Nokia mobiltelefon nagy felbontású színes kijelzővel, valamint XHTML támogatású böngészővel rendelkezik, és EDGE hálózatokban is használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek