Connect with us

technokrata

Kedvezményes MMS-küldési lehetőség nyereményekkel

Kütyük

Kedvezményes MMS-küldési lehetőség nyereményekkel

Szeptermberben három MMS után annak dupláját küldhetik díjmentesen a Westel havidíjas ügyfelei.

A világ első kereskedelmi MMS szolgáltatását kínáló Westel szeptember hónapban kedvezményes MMS-küldési lehetőséggel és nyereményekkel teszi még vonzóbbá a multimédiás, fényképes üzenetek küldését. A társaság díjszabásában szereplő havidíjas csomagok előfizetői szeptember végéig az első három elküldött és kiszámlázott MMS-üzenet után annak dupláját, azaz hat, bármilyen méretű MMS-t küldhetnek díjmentesen valamennyi hálózatba vagy e-mail címre! Az akciós lehetőséggel teljes egészében élő előfizetők számára a legkisebb kategória esetén így átlagosan még 11 forintba sem kerül egy MMS.

A díjmentesen küldhető MMS üzenetek mellett további kedvező lehetőségként a hónapban legalább egy MMS üzenetet elküldő havidíjas előfizetők sorsoláson vesznek részt, ahol fődíjat jelentő három értékes mobiltelefon, a beépített kamerás Samsung V200-as, Nokia 3650-es vagy Sony Ericsson T610-es készülékek egyikét is megnyerhetik.

A kedvezményben a Westel egyedi üzemeltetési- illetve keretmegállapodással nem rendelkező havidíjas ügyfelei részesülnek. Az akciós kedvezmény, azaz a hat díjmentes MMS üzenet következő hónapra nem vihető át.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek