Connect with us

technokrata

Fotexnet.hu Áruház – már vidéken is ingyen szállítanak házhoz

Kütyük

Fotexnet.hu Áruház – már vidéken is ingyen szállítanak házhoz

A hároméves születésnapját ünneplő onlin áruház szeptembertől még kedvezőbb szállítási feltételekkel áll ügyfelei rendelkezésére: az ország egész területén ingyenessé vált a házhozszállítás, ráadásul a vásárlók immár három kézbesítési időszak közül választhatnak.

A szeptembertől érvényes akció keretében Magyarországon elsőként a Fotexnet.hu Áruház vállalja, hogy már 5.000 forintos rendelési értékhatár felett – kézbesítési helytől függetlenül -, országszerte ingyenes a futárral történő kiszállítás. Ezzel a döntéssel a Fotexnet.hu Áruház a vásárlói körében egyre nagyobb arányt képviselő vidéki megrendelőinek szeretne kedvezni.

Szintén a még egyszerűbb, bonyodalmaktól mentes, kényelmes vásárlás jegyében vezették be, hogy az ügyfelek szeptembertől reggel nyolc és este kilenc óra között már az alábbi három kézbesítési időszak közül választhatnak: 8-12, 12-18, valamint 18-21 óra. Az akció sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a bevezetést követő egy hétben a vidéki megrendelések aránya máris megduplázódott a korábbi, hasonló időszakokhoz képest.

A Fotexnet.hu Áruház folyamatosan növekvő forgalmi adatai és bővülő vásárlói köre azt mutatja, hogy Magyarországon is az elektronikus kereskedelem irányába mutatnak a hazai fogyasztói szokások.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák