Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Pannon GSM honlapja

Kütyük

Megújult a Pannon GSM honlapja

Megújult menüszerkezetű, az eddiginél is informatívabb, mozgalmas, fiatalos külsejű honlappal várja látogatóit a Pannon GSM honlapja.

Az oldal az elmúlt három évben kétszer is elnyerte ˝Az év nagyvállalati honlapja˝ címet, a szolgáltatások palettájának bővülésével azonban együtt járt az információk mennyiségek növekedése, s nagyobbak lettek a honlap látogatóinak igényei is. A Pannon GSM a felhasználók új elvárásaihoz és az aktuális internetes trendhez igazította webes megjelenését.

A megvalósítást széles körű piackutatás előzte meg, amelynek során a Pannon GSM kikérte előfizetői véleményét, felmérte igényeiket, elvárásaikat. A több mint 1500 oldalból álló magyar nyelvű honlap új formája, valamint a tartalmak megváltozott szerkezete könnyebb tájékozódást és kezelhetőséget nyújt az érdeklődőknek. Az átalakítás eredményeképpen a honlap informatívabb, áttekinthetőbb, strukturáltabb, sokkal színesebb lett. Az információdús és könnyen kezelhető oldalak letöltése is gyorsabb a korábban megszokottnál. Az egyes oldalak újraszerkesztése könnyített az olvashatóságon, így az átalakítás eredménye egyszerűbb, a szemnek is kellemesebb, fogyaszthatóbb honlap lett, amelyre méltán büszke a Pannon GSM.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés