Connect with us

technokrata

Megújuló kormányzati portál

Kütyük

Megújuló kormányzati portál

2003. szeptemberétől a kormányzati portál megújul, és a továbbiakban egy nagyobb internetes kormányzati egység, a Magyarország.hu szekciójaként működik tovább.

Az átállást az tette lehetővé, hogy a kormány 2002. novemberében kormányhatározattal szabályozta a portál működését. A Magyarország.hu 2003. februárjában már ennek köszönhetően kezdhette meg munkáját.

Az új portál sokoldalúbb, így összetettebb is, mint a régi. Az ekormanyzat.hu-n megszokott információk továbbra is megtalálhatók rajta, ám ezek mellett több újdonsággal is lehet találkozni. A szolgáltatások továbbra is elérhetőek lesznek, és a napi hírlevelek kiküldése is zavartalanul folytatódik.

A fórum használata – eltérően a máshol megszokottaktól – nevesített. Azért működik így, mert a felhasználók névvel vállalt felvetéseit az üzemeltetők el kívánják juttatni a közszolgálat illetékeseihez, így a fórum kapcsolatot teremthet az állampolgár és a közigazgatás között. Ennek igénybevételéhez akkreditáció szükséges.

Szeptemberben befejeződik a közel egy éve tartó átállási időszak, a későbbiekben pedig – ősztől – bővítik a szolgáltatások körét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle