Connect with us

technokrata

A T-Mobile öt európai országban már forgalmazza a Siemens ST55-öt

Kütyük

A T-Mobile öt európai országban már forgalmazza a Siemens ST55-öt

A világ egyik legnagyobb mobil kommunikációs vállalata, a T-Mobile International bejelentette, hogy öt európai piacon megkezdi a Siemens legújabb mobiltelefonjának, az ST55 típusjelzésű készüléknek a forgalmazását.

A bejelentés kapcsán többek közt szó esett arról, hogy a T-Mobile multimédiás telefonjainak körét bővítő Siemens ST55 révén rendkívül könnyen és gyorsan készíthetők digitális fényképek, melyek aztán pillanatok alatt elküldhetők MMS-ben.

A negyvenszólamú polifonikus csengőhangokat kezelő és zeneszerkesztő alkalmazással felvértezett Siemens újdonság nagy méretű folyadékkristályos kijelzője 120×160 pixeles felbontással rendelkezik és több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, vagyis e tekintetben mindenképpen komoly előrelépést jelent a korábbi Siemens mobilokhoz képest. A készülék integrált kamerája a gyártó és a mobil szolgáltató állítása szerint páratlanul jó minőségű fényképeket képes készíteni, és itt kell említést tenni a kamera négyszeres zoom szolgáltatásáról is.

A T-Mobile International munkatársai elmondták, hogy a Siemens ST55 szeptember elejétől kezdve öt európai országban vásárolható meg. A nagy tudású készülékért Ausztriában 149 eurót, a Cseh Köztársaságban 150 eurót, Németországban 129,95 eurót, az Egyesült Királyságban 79,99 fontot kell fizetni, Hollandiában pedig az adott csomagban ingyen elvihető az ST55.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek