Connect with us

technokrata

Z600, a Sony Ericsson új csúcsmodellje

Kütyük

Z600, a Sony Ericsson új csúcsmodellje

A Sony Ericsson nemcsak mobilos kiegészítőkről, illetve alacsonyabb kategóriába sorolható mobiltelefonokról rántotta le a leplet, hanem egy vadonatúj csúcsmodellről is, név szerint a Z600-ról.

A GSM/GPRS kompatibilis, széthajtható kialakítású Z600 főbb ismérvei közé tartozik a színes kijelző, az integrált digitális fényképezőgép, valamint a cserélhető elő- és hátlap.

A Sony Ericsson Z600 esetében a QuickShare technológiának hála mindössze két gombnyomás szükségeltetik egy fénykép elkészítéséhez, ezt követően pedig már csak négy gombnyomás választ el bennünket attól, hogy a kész fotót elküldjük ismerőseinknek. A 16 bites színmélységű folyadékkristályos kijelzővel szerelt high-end mobil természetesen Bluetooth kompatibilis, és ezen technológia révén akár vezetékek használata nélkül is feltölthetők számítógépre a mobilon tárolt fényképek.

A Z600 a belső fő kijelző mellett egy külső kiegészítő kijelzővel is fel van vértezve, melyről többek közt a hívófelekről, az időről, illetve az akkumulátorok töltöttségi szintjéről értesülhetünk. A készülék kezeli a harminckét szólamú polifonikus csengőhangokat, valamint említésre méltó, hogy a négycsatornás Music DJ zeneszerkesztő szolgáltatás révén lényegében bárki pillanatok alatt saját csengőhangokat hozhat létre. A 110 gramm tömegű Sony Ericsson Z600 beszélgetési ideje hat óra, készenléti ideje pedig mintegy 200 óra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle