Connect with us

technokrata

Mindig telefonközelben az Ericsson MD110 GSM Mobil Mellékkel

Kütyük

Mindig telefonközelben az Ericsson MD110 GSM Mobil Mellékkel

Az Ericsson MD110 GSM Mobil Mellék minden eddiginél szorosabb kapcsolatot kínál a vállalati telefonközpont és a házon kívül dolgozó kollégák mobiltelefonja között.

A telefon-alközpontok speciális szolgáltatásainak használata az elmúlt évtizedben szervesen beépült a vállalati kultúrába. Ugyanakkor, munkánk egyre gyakrabban szólít manapság íróasztalunktól távol. Irodán, üzemen belül vagy azon kívül, a mobiltelefónia kulcsfontosságúvá vált a munkatársainkkal, ügyfeleinkkel való kapcsolattartásban. Nem ritka manapság, ha valakinek három telefonkészüléke is van (egy vezetékes az íróasztalán, egy korlátozott házon belüli mobilitást biztosító (DECT) készülék, no meg egy GSM mobil a zsebében. Három készüléke három és telefonszáma is van, de olykor mégis nehezen elérhető. Pedig egy is elég volna, ha…

A jelenlegi telefonrendszerek azonban nehézkessé teszik a munkahelyi telefonközpont és a mobil munkatársak közötti kapcsolatot. A GSM mobiltelefon nem szerves része az irodai telefonhálózatnak. Ha GSM készülékünkkel telefonálunk, nincs lehetőség a megszokott alközponti szolgáltatások igénybevételére. Nem tárcsázhatjuk közvetlenül kollégánk mellékállomását, nem használhatjuk az automatikus visszahívás funkciót, a kezelő vagy a titkárnő nem tud megszakítást kérni, ha egy beszélgetés közben fontosabb hívásunk érkezik, és még sorolhatnánk a többi jól bevált alközponti megoldást.

Az Ericsson MD110 GSM Mobil Mellék megoldása segítségével a GSM mobiltelefon teljes mértékben az egységes vállalati alközponti hálózatba integrálható. Használhatja annak összes szolgáltatását, anélkül, hogy bármilyen változtatásra lenne szükség a felhasználói felületen vagy a kommunikációs szokásainkban. A mobiltelefon tehát a vállalati telefonhálózat szerves részévé, egy mellékké válik, amin bármikor mellékállomásként elérhetőek vagyunk, és mi is bárkit elérhetünk. Hívásaink nem vesznek el ha foglalt a mobilunk, a hívás visszakerülhet a kezelőhöz, ő más ügyintézőhöz, szakértőhöz irányíthatja, esetleg várakoztathatja míg felszabadul a vonalunk. Hatékonyabban, rugalmasabban dolgozhatunk házon kívül is, azaz ügyfeleinket is jobban szolgálhatjuk.

Az alközponti hálózatot illetéktelenektől az MD110 magas szintű biztonsági mechanizmusai védik, idegen mobilfelhasználók nem hatolhatnak be a rendszerbe. A GSM mellék a nyilvános mobilhálózatokat veszi igénybe, bármelyik szolgáltató hálózatával működhet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek