Connect with us

technokrata

Két új Sony Ericsson mobil: Z200 és T230

Kütyük

Két új Sony Ericsson mobil: Z200 és T230

A Sony Ericsson a napokban Párizsban zajló Sony Dream World kiállítást használta fel arra, hogy bemutassa Z200, illetve T230 típusjelzésű legújabb mobiltelefonjait.

A Sony Ericsson Z200 kialakítása révén némi meglepetést okoz, esetében ugyanis a gyártó szakított a T68i, vagy a T610 esetében tapasztalt formavilággal, és egy széthajtható készüléket hozott létre. A japán-svéd gyártó képviselői a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a 4096 színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzővel szerelt, negyvenszólamú polifonikus hangokat megszólaltatni képes, cserélhető előlapú Z200 várhatóan elsősorban a fiatalabb korosztály képviselőinek körében lesz népszerű. A mérlegen egész pontosan 98,3 grammot nyomó Sony Ericsson Z200 a gyári specifikációk szerint négy és fél órás beszélgetési, illetve kétszáz órás készenléti idővel rendelkezik, és az európai piacokon várhatóan az idei év legvégén fog megjelenni. A Z200 várható kereskedelmi ára egyelőre ismeretlen.

Ugyancsak most debütált a vállalat T230 típusjelzésű készüléke, mely immár a belépőszintű mobilok szegmensében is 4096 színárnyalatos folyadékkristályos kijelzőt, fejlett multimédiás üzenetküldési szolgáltatásokat, illetve harminckét szólamú polifonikus hangzást vonultat fel. A T230-at a Z200-hoz hasonlóan elsősorban a fiatalok számára ajánlja a Sony Ericsson, így esetében nem meglepő módon nagy hangsúlyt helyeztek a játékokra, a letölthető háttérképekre, valamint csengőhangokra. A T230 a korábbi T300, T310, illetve T610 típusjelű mobilokban fellelhető Mophun játékmotorra épül, jelenleg pedig már mintegy hatvan Mophun játék érhető el. A T230 tömege egyébként 79,2 gramm, készenléti, illetve beszélgetési ideje pedig háromszáz, illetve tizenhárom óra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák