Connect with us

technokrata

Érdekes új mobil kiegészítők a Sony Ericssontól

Kütyük

Érdekes új mobil kiegészítők a Sony Ericssontól

A Sony Ericsson bemutatta legújabb mobiltelefonos kiegészítőit, a keresztségben Gameboard EGB-10 nevet kapott mobiltelefonos játékvezérlőt, illetve a Bluetooth CAR-100 nevezetű, mobilok segítségével távirányítható játékautót.

Kezdjük talán ez utóbbi érdekes kiegészítő termékkel, mely nem más, mint egy az arra alkalmas Sony Ericsson mobiltelefonok révén vezeték nélkül irányítható parányi versenyautó. A Bluetooth CAR-100 méreteit tekintve alig nagyobb, mint egy hagyományos matchbox, nevéből könnyen kikövetkeztethető módon pedig Bluetooth kompatibilis, vagyis tíz méteres körzetben távirányítható. A két sebességi fokozattal rendelkező kisautó a megfelelő mobiltelefonok billentyűzetével rendkívül egyszerűen kezelhető.

A Gameboard EGB-10 formája és funkciói alapján leginkább a játékkonzolok irányító eszközeihez hasonlítható. A Sony Ericsson ezen egyedülálló újdonsága könnyedén csatlakoztatható az ugyancsak most debütált Z600-as Sony Ericsson mobil készülékhez, ily módon a színes kijelzőnek, a polifonikus hangzásnak, valamint az erővisszacsatolásnak hála a két eszközből pillanatok alatt hordozható játékgépet lehet összeállítani. Tudni lehet, hogy a gyártó a Z600-as készülékre többek közt a V-Rally című népszerű rally programot is fel fogja telepíteni.

A Sony Ericsson ígéretet tett arra, hogy mind a Bluetooth CAR-100, mind pedig a Gameboard EGB-10 még ebben az évben meg fog jelenni a kereskedések polcain, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy a cég újdonságai pontosan mennyibe fognak kerülni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek