Connect with us

technokrata

Pannon GSM SMS használati díjak

Kütyük

Pannon GSM SMS használati díjak

A Pannon GSM tájékoztatja előfizetőit, hogy a Magyar Nemzetben szeptember 1-jén megjelent közleményben az SMS szolgáltatás használati díja tévesen jelent meg.

2003. szeptember 16-tól az SMS szolgáltatás helyes használati díjai:

A szolgáltatás díja a Vodafone Magyarország Rt. végződtetésidíj-emelésének következtében az alább leírtak alapján változik:

Igénybevételi díjat utólag fizető (számlás) szolgáltatás
SMS szolgáltatás igénybevételekor az Optimum tarifarendszer, a Momentum, a Minimum, a Partnerkártya és Pannon Autóskártya tarifacsomagok esetén az üzenetek küldésének díja a Vodafone hálózatába 36,25 Ft/üzenet.

SMS szolgáltatás igénybevételekor a Balance tarifacsomag esetén az üzenetek küldésének díja a Vodafone hálózatába 35,00 Ft/üzenet.

Igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatás
SMS szolgáltatás igénybevételekor a Praktikum Perfekt, Praktikum Pro és Praktikum Classic tarifacsomagok
esetén az üzenetek küldésének díja a Vodafone hálózatába 41,25 Ft/üzenet.

SMS szolgáltatás igénybevételekor a Bee Original és Bee Free tarifacsomagok esetén az üzenetek küldésének díja a Vodafone hálózatába 28,75 Ft/üzenet.

SMS szolgáltatás igénybevételekor a Praktikum Privát tarifacsomag esetén az üzenetek küldésének díja a Vodafone hálózatába 22,75 Ft/üzenet.

Az igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatásra vonatkozó információ változatlanul érvényben marad:
A Perfekt tarifacsomagra történő díjmentes váltás akciós időszaka 2003. augusztus 31-ével véget ért, 2003. szeptember 1-jétől a Perfektre történő tarifacsomag-váltás díja a díjszabásban meghatározott 900 Ft.

A feltüntetett árak a távközlési szolgáltatásokra érvényes áfát tartalmazzák.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek