Connect with us

technokrata

Nagytudású új mobiltelefon az LG-től

Kütyük

Nagytudású új mobiltelefon az LG-től

A dél-koreai székhelyű LG Electronics a napokban Németországban mutatta be egyik legújabb mobiltelefonját.

Az egyik legdinamikusabban fejlődő mobil gyártóként jegyzett vállalat U8150 típusjelzésű harmadik generációs készüléke a régebbi GSM, illetve az újabb UMTS hálózatokban egyaránt használható.

A Class 10 GPRS kompatibilis vadonatúj készülék a mai trendnek megfelelően többek közt integrált digitális kamerával is fel van vértezve, melynek segítségével nemcsak fényképeket, illetve rövidebb videofelvételeket lehet készíteni, hanem akár videotelefonálni is lehet. Az LG U8150 2.0 verziószámú WAP böngésző szoftvert tudhat magáénak, ezenkívül pedig említést kell tennünk arról, hogy a készülék minden további nélkül képes az MPEG4, MP3, illetve AAC állományok lejátszására.

Az LG újdonságának kijelzője több mint 260 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, a Java kompatibilitásnak hála pedig az integrált memória szabta korlátokon belül lényegében bármennyi alkalmazás és játékszoftver tárolható a telefonon. A Bluetooth kompatibilis és negyvenszólamú polifonikus hangok megszólaltatására képes LG U8150 egyelőre csak prototípus formában létezik, azonban a gyártó képviselői ígéretet tettek arra, hogy a végleges változat már 2004 első negyedévében a kereskedések polcaira fog kerülni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek