Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone live!: még színesebb mobiltartalom

Kütyük

Vodafone live!: még színesebb mobiltartalom

A Vodafone live! nevű multimédiás szolgáltatáscsomag mobil oldalai szeptember folyamán új köntösben jelentkeznek.

A Vodafone live!, amelyet több tízezer ügyfél használ, Magyarország legszélesebb tartalomkínálattal rendelkező, legtöbb tartalomszolgáltató partnert felsorakoztató mobilportáljává alakul át.

A Vodafone live! keretében új szolgáltatások nyílnak meg az eddig megszokott MMS küldés, többszólamú csengőhang letöltés és Java játékok mellett. A mobilszolgáltató a legnagyobb kiadó- és médiavállalatokkal együttműködésben alkotta meg a megújult Vodafone live! szolgáltatását több tucat jól ismert magyarországi és nemzetközi márkanévvel. A Vodafone live! a mindennapjainkból jól ismert márkaneveket ülteti át mobilkörnyezetbe, s kedvenc napilapok, magazinok színes képanyagával illusztrált tartalmát tekinthetjük meg mobiltelefonon keresztül, hasonlóképpen egy internetes oldalhoz. A hiteles forrásból származó híreket a Vodafone live! böngészőjén keresztül lehet olvasni.

Tartalomszolgáltatás ismert márkanevekkel
A mobilszolgáltató nem alapított egy önálló tartalomszolgáltató részleget, hanem elismert hírügynökségekkel, kiadóvállalatokkal, televíziós társaságokkal, utazási irodákkal kötött megállapodást, s keretet, platformot adott azok tartalmának megjelenítésére.

A szöveges és képes tartalmat olyan hírügynökségek adják, mint például a Magyar Távirati Iroda (MTI) vagy a Havaria Press, a napilapok közül a Magyar Hírlap, a Blikk a Nemzeti Sport szerepel a listán, a magazinok közül például a Cosmopolitan, az FHM, a Figyelő, a HVG, a National Geographic, a Nők Lapja, a Story és a Best. A napi belpolitikai, gazdasági, kulturális és sporthírek mellett a szabadidős programajánlót az est.hu és a Kulturinfo szolgáltatja. A televíziók közül az RTL Klub legnépszerűbb műsorai és a Minimax is megtalálható. A fent említett szolgáltatók mellett az Origo, a Napi Online, a Magyar Nemzet Online, a Terminal, a HWSW, a Házipatika Online, a Mahasz, a Tőzsdefórum, a Balaton Média is megjelenik a Vodafone live! oldalakon. Az ügyfelek kedvenc karaktereiről: Garfieldről, Mr Bean-ről, Forever Friends-ről, s a népszerű Gusztávról is találnak szórakoztató képeket az oldalakon.

A Vodafone nemzetközi hátterének köszönhetően olyan külföldi márkaneveket is felsorakoztat a megújult Vodafone live! keretében, amelyekkel globális megállapodása van. A Ferrari mellett a James Bond filmekről is lehet csemegézni, s a focirajongók a Bajnokok Ligája mérkőzéseinek eredményeiről is értesülhetnek a Vodafone live!-on keresztül.

A népszerű Java játékok köre is tovább bővült, s több kaland- és sportjátékot (Prince of Persia, Ferrari Hockenheim (Monza), Fifa 2003, 007 Ice Racer, Moto GP, Summer Games 2004, King of Fighters) is le lehet tölteni olyan minőségi beszállítók kínálatából, mint például a Bandai, COM2US, a Gameloft, az iFone/Atari, a Namco, a Sumea vagy a Taito.

Új üzleti modell
A Vodafone a tartalomszolgáltatás terén egy olyan üzleti modellt hozott létre, amely egyedülálló a magyar mobilpiacon. A Vodafone live! segítségével a tartalomszolgáltatók egy plusz bevételi forráshoz jutnak hozzá a már jól ismert márkanevük alatt, hiszen egyre többen elektronikus úton olvassák a híreket.

˝A Vodafone live! magyarországi történetében újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Felgyorsult világunkban lehetőséget szeretnénk adni mozgásban lévő ügyfeleinknek, hogy a kedvenc és megszokott lapjaikat a mobiltelefonjukon keresztül is olvashassák bárhol és bármikor. Azoktól a tartalomszolgáltatóktól veszünk át és helyezünk át mobilkörnyezetbe hiteles információkat, akik a legjobbak a maguk területén˝ – mondta Vitai Attila, a Vodafone vezérigazgatója.

Széles készülék kínálat
A globális mobilszolgáltató a Vodafone live! szolgáltatáshoz új, nagy kijelzőjű készülékekkel is megjelent az elmúlt hónapokban. Az első Vodafone live! készülék, a Sharp GX10 mellett ma már a piac csúcstechnológiájú, legfejlettebb készülékei mellett (Sharp GX20), elérhető áron lehet hozzáférni a Vodafone live! egyszerűbb multimédiás készülékeihez is. A jelenlegi kibővült készülékpaletta magában foglalja a Sharp GX10i, a, a Panasonic GD87, a Sagem Myx 6 és a Sony Ericsson T610 készülékeket is. A készülékek egyszerűek, könnyen kezelhetők, kamerával és színes kijelzővel rendelkeznek, többszólamú csengőhangok. A Vodafone GPRS roamingja segítségével lehetőség van a jól megszokott újságok olvasására külföldön is 25 országban, s idén szeptember 30-ig külföldön ingyenesen lehet hozzáférni a Vodafone live! szolgáltatáshoz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés