Connect with us

technokrata

Nokia 2280: CDMA mobil a kínai piacra

Kütyük

Nokia 2280: CDMA mobil a kínai piacra

A Nokia bejelentette első, kifejezetten a kínai piacra szánt, CDMA működési elvű mobiltelefonját. A 2280 típusjelzésű vadonatúj készülék az ígéretek szerint napokon belül megvásárolható lesz Kínában.

A hivatalos bejelentésen a Nokia képviselőin kívül a Nokia 2280 exkluzív kínai disztribútorai, a China Unicom, illetve a China Putian munkatársai is részt vettek.

“Közismert, hogy a Nokia az elmúlt esztendőkben nem kis hírnévre tett szert a GSM rendszerű mobil készülékek piacán. Örömmel vesszük, hogy a piacvezető finn vállalat most piacra dobja első olyan CDMA kompatibilis mobiltelefonját, melyet kifejezetten a kínai piaci igényeket figyelembe véve fejlesztett ki. Üdvözöljük a Nokiát a kínai CDMA piaci szegmensben!” – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Shang Bin, a China Unicom alelnöke.

A CDMA készülékek Kínában történő gyártására, illetve forgalmazására idén júniusban engedélyt kapott Nokia a 2280 típusjelzésű újdonságot elsősorban azon fiataloknak szánja, akik a hagyományos hangszolgáltatások mellett a különböző üzenetküldési szolgáltatásokat is gyakran igénybe veszik. Az akkumulátor nélkül 99 gramm tömegű Nokia 2280 háromperces hangmemóriával rendelkezik, beszélgetési, illetve készenléti ideje pedig 3,5 óra, illetve 10 nap.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák