Connect with us

technokrata

A T-Mobile bejelentette az MDA II-t

Kütyük

A T-Mobile bejelentette az MDA II-t

A T-Mobile bemutatta Windows alapú népszerű PDA-ja továbbfejlesztett változatát, a keresztségben MDA II, vagyis Mobile Digital Assistant 2 nevet kapott készüléket.

A második generációs MDA a vállalat munkatársainak elmondása szerint rövid időn belül Németországban, Ausztriában, az Egyesült Királyságban, valamint a Cseh Köztársaságban is megvásárolható lesz.

Ahogy az várható volt, a T-Mobile-féle Mobile Digital Assistant 2 a Microsoft közelmúltban debütált legújabb mobil operációs rendszere, a Windows Mobile 2003 for Pocket PC Phone Edition köré épül. Az MDA II az új szoftver révén nemcsak az üzleti felhasználóknak jelent kiváló választást, hanem azon vásárlók számára is, akik például többek közt MPEG 4 formátumú videoanyagokat, vagy éppen MP3 digitális zenefájlokat szeretnének lejátszani kéziszámítógépükön.

A háromsávos működésnek köszönhetően a Mobile Digital Assistant 2 a világ legtöbb országában használható, a megfelelően gyors internetezésről pedig a készülék GPRS kompatibilitása gondoskodik. A T-Mobile MDA II a kor elvárásainak megfelelően természetesen integrált digitális fényképezőgéppel is el van látva, melynek segítségével maximum 640×480 pixel felbontású fotók készíthetők. A készülék újdonság “lelke” egyébként nem más, mint egy 400 MHz-es frekvenciájú Intel XScale processzor, 128 MB memória, valamint egy nagy felbontású, 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelző.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle