Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 1100 – kezdőknek

Kütyük

Nokia 1100 – kezdőknek

A Nokia bemutatta az újonnan bővülő piacok fogyasztóinak szánt Nokia 1100 telefont.

Az új mobilkészülék az első ízben mobiltelefont használók számára nyújt megbízhatóságot és egyszerűséget. A Nokia 1100 telefon hang- és üzenetküldési funkciókat biztosít kedvező áron olyan rohamosan bővülő piacokon, mint Oroszország, India és Kína, valamint Európa, Afrika, a Közel- és Távol-Kelet más, gyorsan növekvő piacain.

A Moszkvában és Új-Delhiben egy időben bemutatott Nokia 1100 a GSM 900/1800 hálózaton működik, szállítása pedig a tervek szerint 2003 utolsó negyedévében indul.

A Nokia 1100 telefon 93 gramm tömegű, kicsi és könnyű, oldalán csúszásgátlóval, így fogása biztonságosabb, emellett csökken a beázás és a por okozta károk kockázata is. A nagy felbontású fekete-fehér kijelző (96 x 65 pixel) és a billentyűzet kialakítása révén a telefon használata egyszerű. A felhasználók a beállítható betűméret révén, maximum 4 sor szöveggel alakíthatják át kijelzőjüket. A nagy billentyűk, a két irányban görgethető nyílgomb és a Navi gomb révén a felhasználói felületen pillanatok műve a tájékozódás.

A Nokia 1100 további szolgáltatásai: stopper, ébresztőóra, zseblámpa, vibrafunkció és két beépített játék. Az akkumulátor beszélgetési ideje 2 óra és 4 óra 30 perc között mozog, készenléti ideje pedig eléri a 400 órát.

A Nokia 1100 telefonon megtalálhatóak a szabványos funkciók is, például a prediktív szövegbevitel és a gyorstárcsázás. A levelezési listák segítségével egyszerre több címzetthez is eljuttatható az üzenet.

A felhasználók a cserélhető Xpress-on elő- és hátlapok széles választékával, csengőhangok, operátorlogók és képüzenetek sorával igazíthatják ízlésükhöz a Nokia 1100 készüléket.

A Nokia 1100 támogatja az AMR (Advanced Multirate, melynek megléte a szolgáltató hálózati beállításaitól függ) beszédkodeket, mely a GSM rendszer számára meghatározott negyedik beszédkodek. Az AMR az úgynevezett Enhanced Full Rate (EFR) és az úgynevezett Half Rate (HR) kodekek előnyeit egyesíti, így jobb hangminőséget biztosít, és fokozza a hálózaton egyidejűleg lebonyolítható telefonhívások számát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés