Connect with us

Hirdetés

technokrata

A CovySoft nagyban növelte a vezetékmentes Internet-hozzáférésének lefedettségét

Kütyük

A CovySoft nagyban növelte a vezetékmentes Internet-hozzáférésének lefedettségét

A CovySoft Networks megszerezte az új ISO 9001-es nemzetközi szabvány megfeleléséről szóló tanúsítványt. Ezzel párhuzamosan jelentősen bővítette wireless Internet-szolgáltatásának a lefedettségét.

Az ISO minősítés kiterjed a cég teljes tevékenységére; Internet-szolgáltatási, szoftverfejlesztési, rendszerintegrátori és hosting szolgáltatásaira. A nemzetközi tanúsítvány a szolgáltatások magas színvonala mellett azt is igazolja, hogy a cég verseny és fejlődőképes és ügyfélorientált.

„Az ISO 9001 minősítés megszerzése méltó elismerése a cégünkben bekövetkezett minőségi változásoknak. Természetesen elégedettek soha nem lehetünk, éppen ezért folytatnunk kell a munkafolyamatot, hogy cégünk minden jövőbeni ügyfele elégedett legyen.” – mondta Mocsai Norbert, a cég operatív igazgatója.

A vállalat weboldala is megújult, alkalmazkodva a jelentősen megnövekedett ügyfélszám által támasztott igényhez.

A CovySoft Networks a tanúsítvány megszerzése mellett tovább növelte wireless szolgáltatásának, a RadioNET-nek budapesti lefedettségét. Az eddig lefedett részek mellett a szolgáltatás már elérhető a VIII., IX., kerületben , illetve a X. , VII. , XIII., kerület egyes részein. A lefedettség növelés mellett két új csomaggal is előállt a cég: a RadioNET Group a társasházi ügyfeleknek, míg a RadioNET Office az irodaházaknak nyújt alternatívát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés