Connect with us

technokrata

Interneten az Esti Hírlap

Kütyük

Interneten az Esti Hírlap

Az Esti Hírlap még 2003-ban saját Internet-oldallal fog jelentkezni.

Valencsik Ferenc, a kiadó igazgatóságának elnöke közölte, hogy nem a nyomtatott újság teljes másolatát kívánják megalkotni az Interneten (mint ahogyan azt például az ingyenes Metro újság teszi), hanem a lényegesebb cikkek, írások bizonyos részletei lennének olvashatók az online világban. Valencsik elmondása szerint a kiadó célja ezzel a nyomtatott médiához való kedvcsinálás lenne – hiszen az olvasók már délelőtt megtudhatnák, mit találnak a néhány órával később utcára kerülő lapszámban.

Az elnök úgy vélekedett, hogy azért sem lenne értelme a teljes újság Internetre való feltétele, mivel ha minden cikk bekerülne az internetes kiadásba, az nagy valószínűséggel csökkentené a lap bevételeit. Ehhez tudni illik, hogy az Esti Hírlap csak szeptemberig lesz ingyenesen kapható, azt követően már meg kell vásárolni.

Maga az Esti Hírlap a kilencvenes években bejáratott újságnak számított, az ezredfordulóra azonban szünet állt be a lap készítésében. Az olvasók idén tavasztól juthattak ismét hozzá az újsághoz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek