Connect with us

technokrata

Turisztikai oldal a szatmári kistelepüléseknek

Kütyük

Turisztikai oldal a szatmári kistelepüléseknek

A CovySoft Networks átadta a szatmári fogadók listáját, mely 5 kistelepülés idegenforgalmi lehetőségeit mutatja be.

A website-on a fogadókról szóló alapvető információk mellett lehetőség nyílik megismerni a szatmári kistérség történelmét, földrajzi elhelyezkedését és a térségre jellemző ételeket. Az érdeklődők feliratkozhatnak a Szatmári Hívogató szolgáltatásra is, amely lévén hírt kaphatnak minden egyes rendezvényről, ami a szatmári kistérségben történik.

„A kezdeményezést példaértékűnek tartom, mivel megmutatja, hogy a kistelepülések élnek az Internet és a digitális tartalom által nyújtott lehetőségekkel. Fontosnak tartom azt is, hogy a települések összefogtak egy közös cél érdekében.” – mondta Mocsai Norbert, a CovySoft Networks operatív igazgatója.

A cég a kezdeményezést több kistérségre is ki kívánja terjeszteni, ezzel is elősegítve a hazai turizmus és a kistelepülések internetes fejlődését.

„A projekt egyedülálló abból a szempontból is, hogy az oldal tartalmi összeállításánál helybeli távmunkások is közreműködtek, mely jelentősen megkönnyítette a projektben részt vevők dolgát.” – tette hozzá Mocsai.

Az oldal hamarosan idegen nyelvű modulokkal és galériákkal bővül illetve tervezés alatt van egy népművészeti szekció létrehozása is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek