Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezeték nélküli, szélessávú Internet nyilvános helyszíneken

Kütyük

Vezeték nélküli, szélessávú Internet nyilvános helyszíneken

A Matáv most induló EasyNet Plusz szolgáltatásával nyilvános helyszíneken, nagy sebességgel, vezeték nélkül érhető el a Világháló.

A szolgáltatás prepaid kártyák segítségével vehető igénybe a szolgáltatás által lefedett helyszíneken. Elsőként a Vörösmarty téren található Gerbeaud Ház termeiben és teraszán, valamint a Café del Art teraszain érhető el a Matáv EasyNet Plusz szolgáltatása. Végfelhasználói azonosítás nélkül, díjmentesen használhatják a szolgáltatást az ügyfelek több Matáv Pont üzletben (Budapesten a Petőfi Sándor utcában, a Mammut és az Árkád bevásárlóközpontban, vidéken pedig a miskolci és pécsi üzletekben).

Az ügyfelek saját, Wi-Fi adapterrel rendelkező készülékükkel (laptop, PDA stb.) használhatják a szolgáltatást a rádiós lefedettséggel rendelkező területeken. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges előre fizetett kártyák három különféle címletben kerülnek forgalomba, amelyek 1, 5 illetve 24 órás Internet-elérést tartalmaznak.

A Matáv 2002 novemberében a Mindentudás Egyeteme előadásainak helyszínén helyezte üzembe az első kísérleti nyilvános hozzáférési pontot, ami az előadások ideje alatt jelenleg is üzemel. Az első szállodai nyilvános hozzáférési pontot a Hotel Astoriában 2002. decemberében helyeztük üzembe kísérleti jelleggel. A szállodai hozzáférési pontok száma azóta tovább nőtt, 2003 áprilisától a vezeték nélküli szélessávú Internet-szolgáltatás a Hyatt Regency és Mercure Korona szállodákban is elérhető. A szolgáltatás jellemzően a közösségi terekben, konferenciatermekben és kijelölt szállodai szobákban vehető igénybe kísérleti jelleggel.

A Matáv EasyNet néven már 2003 februárjától kínálja vezeték nélküli szélessávú Internet-szolgáltatását hotelek, konferenciatermek, éttermek és egyéb nagy forgalmú helyszínek részére. A most induló EasyNet Plusz szolgáltatás újdonsága a végfelhasználói azonosítást lehetősége és a prepaid kártyák alkalmazása.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés