Connect with us

technokrata

Közeleg az nVoy e100 Communicator piaci debütálása

Kütyük

Közeleg az nVoy e100 Communicator piaci debütálása

A Pogo Technology nevezetű cég, illetve nagy tudású mobil eszköze, a Pogo Communicator a tavalyi esztendőben szépen lassan eltűnt a piacról, most azonban a cég más néven és egy új termékkel újra feltűnt a színen.

A nevét időközben Pogo Technology-ről Pogo Mobile Solutions-re változtató vállalat hamarosan piacra dobja a kereskedelmi forgalomból a közelmúltban kikopott Pogo Communicator utódját, a keresztségben nVoy e100 Communicator nevet kapott eszközt.

A GSM és CDMA változatokban készülő nVoy e100 Communicator legfontosabb specifikációi közé tartozik a nagy felbontású, 320×240 pixeles, 16 bites színmélységű, 3,5 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző, a Bluetooth kontroller, az infravörös port, az USB csatlakozó aljzat, a 32 MB méretű integrált memória, valamint az SD/MMC memóriakártyák fogadására alkalmas bővítőhely.

Az nVoy e100 Communicator természetesen mind az SMS-ek, MMS-ek, mind pedig az elektronikus levelek küldésére és fogadására alkalmas lesz, ezenkívül pedig említést kell tennünk a készülék Java kompatibilitásáról, valamint arról, hogy a kommunikátor minden további nélkül megbirkózik az MP3 és MIDI zenefájlok kezelésével, illetve képes a HTML szabványú internetes oldalak megjelenítésére. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a Pogo Mobile Solutions újdonsága 350 eurós áron debütál majd a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle