Connect with us

technokrata

Három új Palm PDA érkezése várható

Kütyük

Három új Palm PDA érkezése várható

Különböző források tudni vélik, hogy a Palm októberben két vadonatúj Tungsten, illetve egy Zire típusjelzésű kéziszámítógéppel fog előrukkolni.

Az egyik közeljövőben debütáló Palm újdonság a keresztségben a Tungsten T3 nevet kapta, és tudni lehet róla, hogy szétcsúsztatható kialakítással, valamint az eddigi 320×320 pixeles helyett immár 320×480 pixeles felbontással fog rendelkezni. Érdekesség, hogy a Tungsten T3 nemcsak a hagyományos függőleges helyzetben, hanem eldöntve, vízszintes helyzetben is használható lesz, ekkor ugyanis a kijelzőn megjelenő kép elfordul kilencven fokot. A Tungsten T3 ezenkívül 64 MB integrált memóriát, valamint egy Bluetooth kontrollert is magáénak tudhat.

A T3-as modell kereskedelmi ára várhatóan 400-500 dollár körül alakul majd, a másik Tungsten modell, a Tungsten E pedig előreláthatólag 200 dolláros áron jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban. Utóbbi újdonságról egyelőre vajmi keveset lehet tudni, így egyelőre csak annyi biztos, hogy a Tungsten E esetében a Palm OS 5 tölti majd be az operációs rendszer szerepét, illetve, hogy a készülék egy apró hardveres billentyűzettel lesz ellátva. A legújabb Zire kéziszámítógépről egyelőre ugyancsak kevés konkrét információnk van, így jelenleg szinte csak annyi tűnik biztosnak, hogy a 100 dolláros kéziszámítógép Palm OS 4 operációs rendszerrel lesz ellátva.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle