Connect with us

Hirdetés

technokrata

Domino GPRS: még több információ változatlan áron

Kütyük

Domino GPRS: még több információ változatlan áron

A Westel Domino kártyás ügyfelei szeptembertől a GPRS használatával sokkal több információhoz juthatnak változatlan áron, mert a havidíj meghatározott adatforgalmat is tartalmaz majd.

Szintén kedvező változás, hogy a Westel szinte valamennyi GPRS felhasználója díjmentesen vagy engedményesen veheti igénybe a 777westel mailt.

A Westel GPRS szolgáltatást használó ügyfelei szeptembertől újabb kedvezményekben részesülnek. A Domino kártyás GPRS WAP és GPRS Internet előfizetők sokkal több információhoz juthatnak, mert a havidíj a hozzáférés lehetőségén túl szeptember 1-től már felhasználható adatmennyiséget is magában foglal. A kedvező változásnak köszönhetően a GPRS WAP csomagban ezentúl a 250 Kbyte-os (kb. 100 WAP oldalnyi), a GPRS Internet csomagban a 10 Mbyte-os (kb. 2500 átlagos szöveges e-mail-re elegendő) keret felhasználását követően kezdődik csak a forgalomarányos számlázás.

Szintén ősztől a népszerű 777westel mail szolgáltatást a GPRS WAP és GPRS Internet előfizetők kedvezménnyel vagy díjmentesen vehetik igénybe. A GPRS Internet csomag használata esetén előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek egyaránt egy 10 Mbyte-os tárhellyel rendelkező postafiókot igényelhetnek havidíjmentesen, a WAP elérését biztosító GPRS WAP díjcsomag esetén pedig egy 5 Mbyte-os 777westel mail postafiók díja automatikusan kedvezőbb lesz. A 777westel mail igazán sokoldalú, segítségével az elektronikus levelezés interneten, WAP-on, SMS-ben és levelezőprogrammal egyaránt bonyolítható. A GPRS és 777westel mail együttes használata esetén kedvezményesen elérhető postafiókok szükség esetén természetesen a díjszabásban foglaltak szerint további tárhellyel bővíthetők.

A GPRS terén havidíjasok számára kedvező változás, hogy augusztus 1-je óta a GPRS roaming adatátviteli szolgáltatások használata a legtöbb partnerhálózat esetében kedvezőbb, azaz néhány ország kivételével az eddigi nettó 2000 Ft helyett 1500 Ft-ba kerül egy Megabyte-nyi adat le- vagy feltöltése.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés