Connect with us

technokrata

Domino GPRS: még több információ változatlan áron

Kütyük

Domino GPRS: még több információ változatlan áron

A Westel Domino kártyás ügyfelei szeptembertől a GPRS használatával sokkal több információhoz juthatnak változatlan áron, mert a havidíj meghatározott adatforgalmat is tartalmaz majd.

Szintén kedvező változás, hogy a Westel szinte valamennyi GPRS felhasználója díjmentesen vagy engedményesen veheti igénybe a 777westel mailt.

A Westel GPRS szolgáltatást használó ügyfelei szeptembertől újabb kedvezményekben részesülnek. A Domino kártyás GPRS WAP és GPRS Internet előfizetők sokkal több információhoz juthatnak, mert a havidíj a hozzáférés lehetőségén túl szeptember 1-től már felhasználható adatmennyiséget is magában foglal. A kedvező változásnak köszönhetően a GPRS WAP csomagban ezentúl a 250 Kbyte-os (kb. 100 WAP oldalnyi), a GPRS Internet csomagban a 10 Mbyte-os (kb. 2500 átlagos szöveges e-mail-re elegendő) keret felhasználását követően kezdődik csak a forgalomarányos számlázás.

Szintén ősztől a népszerű 777westel mail szolgáltatást a GPRS WAP és GPRS Internet előfizetők kedvezménnyel vagy díjmentesen vehetik igénybe. A GPRS Internet csomag használata esetén előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek egyaránt egy 10 Mbyte-os tárhellyel rendelkező postafiókot igényelhetnek havidíjmentesen, a WAP elérését biztosító GPRS WAP díjcsomag esetén pedig egy 5 Mbyte-os 777westel mail postafiók díja automatikusan kedvezőbb lesz. A 777westel mail igazán sokoldalú, segítségével az elektronikus levelezés interneten, WAP-on, SMS-ben és levelezőprogrammal egyaránt bonyolítható. A GPRS és 777westel mail együttes használata esetén kedvezményesen elérhető postafiókok szükség esetén természetesen a díjszabásban foglaltak szerint további tárhellyel bővíthetők.

A GPRS terén havidíjasok számára kedvező változás, hogy augusztus 1-je óta a GPRS roaming adatátviteli szolgáltatások használata a legtöbb partnerhálózat esetében kedvezőbb, azaz néhány ország kivételével az eddigi nettó 2000 Ft helyett 1500 Ft-ba kerül egy Megabyte-nyi adat le- vagy feltöltése.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák