Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újgenerációs Sharp mobil kijelző

Kütyük

Újgenerációs Sharp mobil kijelző

A japán székhelyű Sharp amerikai mikroelektronikai részlege egy 3,5 colos képátlóval, illetve 100 cd/négyzetméter fényerővel rendelkező TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelzővel bővítette AD-TFT (Advanced TFT) LCD termékcsaládját.

Az elsősorban különböző mobil eszközökben történő felhasználásra szánt vadonatúj kijelző képét erős napsütésben, illetve teljes sötétségben minden korábbi hasonló megoldásnál tökéletesebb minőségben lehet látni.

A LQ035Q7DH01 típusjelzésű, QVGA felbontású folyadékkristályos kijelző kifejlesztése kapcsán a Sharp mérnökei nemcsak a tökéletes minőséget, hanem a lehető legalacsonyabb fogyasztást is szem előtt tartották. A gyártó úgy véli, hogy kiváló adottságai révén az újgenerációs kijelző megállja a helyét többek közt a mobiltelefonok, a mobil navigációs berendezések, a kéziszámítógépek, a hordozható játékgépek, a vonalkód leolvasó készülékek, illetve a különböző mérőberendezések piacán is.

A 65 milliméter széles, 86,2 milliméter hosszú és 4 milliméter vastag kijelző újdonság 240×320 pixeles felbontással rendelkezik, és több mint 260 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, vagyis elmondható, hogy tökéletesen megfelel a mai elvárásoknak. A mindössze 45 gramm tömegű, 3:4 képarányú LCD egyébként 100:1 kontrasztarányt, valamint 30 milliszekundumnál rövidebb válaszidőt tudhat magáénak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés