Connect with us

technokrata

Nagy tudású karóra mobiltelefon Kínából

Kütyük

Nagy tudású karóra mobiltelefon Kínából

Egy kínai vállalat a napokban egy olyan parányi, meglehetősen borsos árú karóra mobiltelefont dobott piacra, mely szolgáltatásait tekintve képes felvenni a versenyt akár a hagyományos mobil készülékekkel is.

Az ország kormányzata által működtetett CEC (China Electronics Corporation) elektronikai konglomerátum újdonsága Kína CDMA 1x mobiltelefonos hálózatában használható.

A CEC F88 típusjelzésű készülék mindössze 38,3×76,7×17 milliméteres méretekkel rendelkezik, billentyűzete pedig a karóra szíjában kapott helyet. A nem kevesebb mint 1158 dolláros áron kapható karóra mobil hanghívási szolgáltatással és négyperces hangrögzítési funkcióval rendelkezik, ezenkívül pedig említésre méltó, hogy képes a tizenhat szólamú polifonikus csengőhangok megszólaltatására, illetve, hogy egy világóra alkalmazás is a részét képezi.

A parányi kínai mobiltelefon 256 színárnyalat megjelenítésére képes STN folyadékkristályos kijelzőt tudhat magáénak, és a mai divatnak megfelelően akár digitális fényképek is készíthetők a segítségével. A CEC F88 lecsatolható digitális kamerája 300 ezer pixeles felbontással rendelkezik, és optikája akár 180 fokban is elforgatható. A többek közt WAP böngészővel is felvértezett, mindössze 100 gramm tömegű karóra mobil 600 mAh-s akkumulátora révén 120 perces beszélgetési időt, és mintegy 100 órás készenléti időt biztosít használója számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle