Connect with us

technokrata

HP Photosmart Mobile Camera

Kütyük

HP Photosmart Mobile Camera

A Hewlett-Packard piacra dobta az iPAQ h1940, iPAQ h5450, iPAQ h5550, illetve iPAQ h3900-as sorozatú kéziszámítógépekhez szánt legfrissebb kiegészítőjét, a Photosmart Mobile Camera-t, mely nevéből könnyen kikövetkeztethető módon egy az említett kéziszámítógépekhez csatlakoztatható digitális fényképezőgép modul.

A Photosmart Mobile Camera 1,3 megapixeles felbontással és négyszeres digitális zoommal rendelkezik, a fényképeket pedig Secure Digital memóriakártyákra menti el.

A mindössze 31 gramm tömegű digitális fényképezőgép a mai trendnek megfelelően nemcsak állóképek, hanem akár kisebb videoklipek készítésére is alkalmas, azonban a gyártó mindeddig nem közölt információkat azzal kapcsolatban, hogy a kamera pontosan milyen felbontás és képkocka/másodperc sebesség mellett képes mozgóképeket rögzíteni. Az elkészített képeket egyébként Bluetooth, infravörös, illetve ActiveSync kapcsolaton keresztül minden további nélkül más készülékekre is továbbítani lehet.

A Photosmart Mobile Camera számos funkciója, így például a fehéregyensúly, illetve a zársebesség alaphelyzetben automatikusan beáll az optimális értékre, de a felhasználóknak lehetőségük nyílik manuális beállítások végrehajtására is. A beépített vakuval sajnos nem rendelkező Hewlett-Packard újdonság ára egyelőre ismeretlen, azt viszont már most tudni lehet, hogy a gyártó várhatóan idén októberben kezdi majd meg az eszköz forgalmazását.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek