Connect with us

technokrata

Domino Nap: szenzációs percdíjak egész nap

Kütyük

Domino Nap: szenzációs percdíjak egész nap

A Westel szeptember 1-től Domino Nap néven olyan új díjcsomagot kínál, ahol a westeles és belföldi vezetékes számok egész nap mindössze 33 forintos, más hazai mobilhálózat ügyfelei pedig 39 forintos percdíjjal hívhatók. A kiegészítő SMS csomaggal emellett 25 forintért küldhetők üzenetek.

Csak 33 forint. A Domino Nap díjcsomaggal éjjel-nappal ilyen szenzációs percdíjjal érhetők majd el a westeles és belföldi vezetékes előfizetők, sőt, a többi hazai mobilhálózat ügyfeleinek felhívása sem kerül többe 39 forintnál. Az állandóan kedvező tarifa mellett az új díjcsomagot választó Domino kártyásoknak hálózaton belül 30 forint egy SMS. Különösen kedvező, hogy a szintén szeptember elejétől elérhető kiegészítő SMS csomaggal 15 rövid szöveges üzenet bármely belföldi hálózatra bruttó 25 forintért küldhető majd. A hangpostán hagyott üzenetek meghallgatása 7 és 19 óra között percenként 33 forintba kerül, azon kívül, azaz a hét közel kétharmadában díjmentes! A telefonos ügyfélszolgálat – mint minden westelesnek – egész nap díjmentesen érhető el.

A Domino Nap könnyen hozzáférhető, a Domino kártyát használók számára a díjcsomagok közötti váltás természetesen nem jár költséggel és a 1777-es számon ingyenesen hívható Domino központban végrehajtott díjcsomag-módosítás azonnal életbe lép. Az új előfizetők számos kitűnő készülékajánlat közül választhatnak, a Domino SIM alapcsomag 4.800 forint, amiből 4.000 forint lebeszélhető. A Westel kártyás ügyfelei számos minőségi szolgáltatást érhetnek el, a hívásvárakoztatáson, hívástartáson, hívásátirányításon túl a WAP-ot, MMS-t, GPRS-t, roamingot is igénybe vehetik. A Domino Napban a számlázás percalapú, és minden megkezdett egység díjköteles.

Domino Nap percdíjak 0-24 óráig (bruttó)
Westeles és belföldi vezetékes előfizetők felhívása: 33 Ft.
Más belföldi mobilhálózatok ügyfeleinek felhívása: 39 Ft.
Hangposta felhívása
Munkanapokon 7-19 óráig: 33 Ft.
Egyéb időben díjmentes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle